PaZee yazdı: Pzt Oca 07, 2019 1:17 am
aslinda yapılırsa çok iyi olur siteden adminlik satış scriptleri ortaya çıkar siteden asistan sistemleri oluşur bence ilgi oranıda artar
php ve html bilgim olsaydi kesinlikle yapardım
Ortaklaşa birşeyler yapılabilir, ocağın son haftasından itibaren boş vaktim olacak baya
yutzz yazdı: Pzr Oca 06, 2019 7:45 pm
merhabalar bir sunucuda gördümde slotlugu siteden alıyorlardı slotluğa siteden kayıt oluyorsun oyundada consoleye sitede verilen kodu yazıyorsn bu sayede oyunda slotluğun aktif oluyor böyle birşey varmı yada yapılabilirmi
merhabalar bir sunucuda gördümde slotlugu siteden alıyorlardı slotluğa siteden kayıt oluyorsun oyundada consoleye sitede verilen kodu yazıyorsn bu sayede oyunda slotluğun aktif oluyor böyle birşey varmı yada yapılabilirmi
bu sizin açtiğiniz konuyu zamaninda takip etmiştim hoşumada gitmişti vaktim olmadiği için birşey söylememiştim ücretli ve ya ücretsizmi ? neler gerekiyor yardimci olursaniz düşünüyorum
bu sizin açtiğiniz konuyu zamaninda takip etmiştim hoşumada gitmişti vaktim olmadiği için birşey söylememiştim ücretli ve ya ücretsizmi ? neler gerekiyor yardimci olursaniz düşünüyorum
Konunun yorumlarinda yaziyor zaten bu konu uzerinden yazmayalim dagilmasin.
Ucretsiz yapiyorum, hosting ve alan adi almaniz gerekiyor