GameTracker NR olayı
Moderatör: Moderatörler
-
GameTracker NR olayı
Bence game trackeri kotu amac icin kullanan kisinin hizmeti durdurulmasi gerek sonra ceremesini biz cekiyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
GameTracker NR olayı
güzel ve düzgün bir ingilizce ile yazar iseniz orunu çözümlemek için modaratör arkadaş yönlendiriyor yönlendirdiği kişi sadece sizin serverın 2 uyarı hakkı olduğunuzu belirtiyor ve banlanan server daha öncede aynı kural ihlalinden dolayı ban yemiş ise hiç bir şekilde banı açmıyor konuyla alakalı bir kaç bilgi yorumu yapıp işlemi farklı bir konuya aktarıp kilitliyorlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
GameTracker NR olayı
Daha önce yardımcı olmuştun herkese gene olabilirsin aslındaSerhat Öndeş yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:29 pm güzel ve düzgün bir ingilizce ile yazar iseniz orunu çözümlemek için modaratör arkadaş yönlendiriyor yönlendirdiği kişi sadece sizin serverın 2 uyarı hakkı olduğunuzu belirtiyor ve banlanan server daha öncede aynı kural ihlalinden dolayı ban yemiş ise hiç bir şekilde banı açmıyor konuyla alakalı bir kaç bilgi yorumu yapıp işlemi farklı bir konuya aktarıp kilitliyorlar.
Linklerini gizle |
GameTracker NR olayı
Zaten adam gerekli yere konu açmış.Tek yapması gereken sabırla beklemek olacakÖzcan Örs yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:30 pmDaha önce yardımcı olmuştun herkese gene olabilirsin aslındaSerhat Öndeş yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:29 pm güzel ve düzgün bir ingilizce ile yazar iseniz orunu çözümlemek için modaratör arkadaş yönlendiriyor yönlendirdiği kişi sadece sizin serverın 2 uyarı hakkı olduğunuzu belirtiyor ve banlanan server daha öncede aynı kural ihlalinden dolayı ban yemiş ise hiç bir şekilde banı açmıyor konuyla alakalı bir kaç bilgi yorumu yapıp işlemi farklı bir konuya aktarıp kilitliyorlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
GameTracker NR olayı
Gerekli yere açmış tamam da güzel ve düzgün açılmadığı taktirde anca beklerler. Sen geçen sefer güzel bir dille yazdığın gibi hemen geri dönüş yapıldı, bence bu konuda gene ufak bir yardım edebilirsin arkadaşlaraSerhat Öndeş yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:47 pmZaten adam gerekli yere konu açmış.Tek yapması gereken sabırla beklemek olacakÖzcan Örs yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:30 pmDaha önce yardımcı olmuştun herkese gene olabilirsin aslındaSerhat Öndeş yazdı: Pzr Oca 06, 2019 10:29 pm güzel ve düzgün bir ingilizce ile yazar iseniz orunu çözümlemek için modaratör arkadaş yönlendiriyor yönlendirdiği kişi sadece sizin serverın 2 uyarı hakkı olduğunuzu belirtiyor ve banlanan server daha öncede aynı kural ihlalinden dolayı ban yemiş ise hiç bir şekilde banı açmıyor konuyla alakalı bir kaç bilgi yorumu yapıp işlemi farklı bir konuya aktarıp kilitliyorlar.
Linklerini gizle |
GameTracker NR olayı
Bu sefer'de yardımcı olalım umarım açılır.
Öncellikle serverinizin aktif olması gerek
2'ci adım ise Server adınız düzgün ve okunaklı olmalıdır şimdilik isminizi bu şekilde düzeltin 'Savior Gaming @ Deathmatch'
3'cü adım serverınıza aynı ip girişlerini yasaklayıp spec botlarınızı kapatın
sonraki adım çok basit attığım yere kişisel server bilginizi sadece attığım bilgi gibi aktarmalısınız;
Game: Counter Strike 1.6
Server Name: Serve İsmi
IP: Server ip
Join Port: 27015
Query Port: 27015
Buraya farklı bir ekleme veya ekstra yazı eklemeyin yoksa bakmazlar
Dediklerimi yaptıktan sonra atacağım linke yorum yapın 'Daha önce yapmış iseniz biraz bekleyin' 48 saat gibi
Gerekli yorumu yaptıktan sonra biraz beklemeniz gerekecek konuya uygun Modaratörler server içindeki eski ve yeni logları kontrol edeceklerdir bu kontrol aşamasından geçer iseniz banınız kaldırılır ama ginede NR olarak gözükecek ayrıca kullandığınız serverin claime tamemiyle sunucu sahibinin gametrackerine claim etmelisiniz eğer fake palyerdan banınız kalkmış ise claim ettiğiniz hesaptan manege kısmında rank aktifleştir butonuna basmanız yeterli olacaktır.
Link Ban kaldırma
Öncellikle serverinizin aktif olması gerek
2'ci adım ise Server adınız düzgün ve okunaklı olmalıdır şimdilik isminizi bu şekilde düzeltin 'Savior Gaming @ Deathmatch'
3'cü adım serverınıza aynı ip girişlerini yasaklayıp spec botlarınızı kapatın
sonraki adım çok basit attığım yere kişisel server bilginizi sadece attığım bilgi gibi aktarmalısınız;
Game: Counter Strike 1.6
Server Name: Serve İsmi
IP: Server ip
Join Port: 27015
Query Port: 27015
Buraya farklı bir ekleme veya ekstra yazı eklemeyin yoksa bakmazlar
Dediklerimi yaptıktan sonra atacağım linke yorum yapın 'Daha önce yapmış iseniz biraz bekleyin' 48 saat gibi
Gerekli yorumu yaptıktan sonra biraz beklemeniz gerekecek konuya uygun Modaratörler server içindeki eski ve yeni logları kontrol edeceklerdir bu kontrol aşamasından geçer iseniz banınız kaldırılır ama ginede NR olarak gözükecek ayrıca kullandığınız serverin claime tamemiyle sunucu sahibinin gametrackerine claim etmelisiniz eğer fake palyerdan banınız kalkmış ise claim ettiğiniz hesaptan manege kısmında rank aktifleştir butonuna basmanız yeterli olacaktır.
Link Ban kaldırma
Linklerini gizle |