Top15 / rütbe hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Top15 / rütbe hk.
Sabah bir konu açmıştım arada panel den bir şeyler kendi kendine sıfırlanıyor diye ve az önce map değişti rütbeler ve top15 dahil hepsi sıfırlanmış panelden bakıyorum kimse sıfırlamamış anlamıyorum nedenini @Yek'-ta @Taha Demirbaş yardımcı olur musunuz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Top15 / rütbe hk.
Muhtemelen rütbe eklentisi top15'e bağlı. Top15 sıfırlanınca rütbelerde sıfırlanıyor diyorsunuz. Konuya bakacakların kafaları karışmasın.
amxx.cfg içerisinde csstats_maxsize isimli bir cvar var. Bu cvarın değerini yükseltin. Yanına bir 0 daha ekleyin 100000 olsun.
amxx.cfg içerisinde csstats_maxsize isimli bir cvar var. Bu cvarın değerini yükseltin. Yanına bir 0 daha ekleyin 100000 olsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Top15 / rütbe hk.
Üstad top15 kimse tarafından sıfırlanmadı biz 2 ayda veya 1.5 ayda 1 sıfırlıyoruz ama map değişti rütbeler ile birlikte hepsi gitmiş anlamadık gitti arada say eklentisi kendi kendine sıfırlanıyor bu çözemedim gitti neyse düzelttim onu umarım bir daha olmazYek'-ta yazdı: Çrş Oca 02, 2019 4:25 pm Muhtemelen rütbe eklentisi top15'e bağlı. Top15 sıfırlanınca rütbelerde sıfırlanıyor diyorsunuz. Konuya bakacakların kafaları karışmasın.
Linklerini gizle |
Top15 / rütbe hk.
Biriside yapabilir, durduk yere olmaz.
https://panel.csduragi.com/panel/userlogs
buradan kontrol edin.
https://panel.csduragi.com/panel/userlogs
buradan kontrol edin.
Linklerini gizle |
-