Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverde Bir Sürü Sorun Var

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
BeratZ
Server Ip/DNS: cs88.csduragi.com
Clan İsmi: [D]eath [L]ove

Mesaj gönderen BeratZ »

Merhaba beyler yardım istiyorum sonu 88 in sahibiyim. Serveri aldıktan sonra bir sürü sorun yaşıyoruz daha plugin yüklemeden svye girince otomatik olarak T ye atılıyor ki böyle olması gerekmez menü açılır T CT diye, Round bitince yani bir Takım ölünce diğer round başlamıyo herkes ölü olarak kalıyor. Sunucuya res atıyoruz birşey olmuyo server hala devam ediyor resetlenmiyo, Sunucuyu sıfırladık yine birşey olmuyo ne map değiliyo ne sv ismi bazı ayarlar değişiyo böyle çok anlamsız olaylar oluyor. Resmen pişman olduk 100 TL yatırdık sv ve ts için.. CsDurağı gerçekten bukadar mı düşmüş ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Öncelikle;
-Round bitince yeni el başlaması için amxx.cfg en altına mp_round_infinite 0 yazın.

-Serveri sıfırladıktan sonra ayarların geçerli olması için sunucuyu kapat-aç yapmanız gerekmektedir.

-Servere girince takım seçme menüsü gelmesi içinde amxx.cfg en altına mp_auto_join_team 0 yazın eğer varsa değeri 0 olarak değiştirin.

Onun haricinde başka sorunla karşılaşırsanız firmayı kötülemeden konu açın yardımcı olalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

BeratZ yazdı: Cum Ara 28, 2018 8:10 pm CsDurağı gerçekten bukadar mı düşmüş ?
Bunu söylediğine göre yasaklıydın sanırsam :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BeratZ

Mesaj gönderen BeratZ »

By.King ►EmrullaH◄ Çok komiksin canım :D Bu arada yasaklanmadım birdaha böyle senin şu TARZINLA yorum yaparsan küfürü yersin haberin olsun. Okey?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MarbeyliWerom

Mesaj gönderen MarbeyliWerom »

BeratZ yazdı: Cum Ara 28, 2018 9:56 pm By.King ►EmrullaH◄ Çok komiksin canım :D Bu arada yasaklanmadım birdaha böyle senin şu TARZINLA yorum yaparsan küfürü yersin haberin olsun. Okey?
Yemin et küfürü yermi yardım istiyon hem sekil yapıyon kendini ne sanıyon acaba ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BeratZ

Mesaj gönderen BeratZ »

MarbeyliWerom hacı Türkçenmi yok senin yardım istedik yok İQ düşük yok sen salaksın tarzında yorum yapıyor sana noluyor avukatımısın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BeratZ

Mesaj gönderen BeratZ »

Emre Gezer yazdı: Cum Ara 28, 2018 8:28 pm Öncelikle;
-Round bitince yeni el başlaması için amxx.cfg en altına mp_round_infinite 0 yazın.

-Serveri sıfırladıktan sonra ayarların geçerli olması için sunucuyu kapat-aç yapmanız gerekmektedir.

-Servere girince takım seçme menüsü gelmesi içinde amxx.cfg en altına mp_auto_join_team 0 yazın eğer varsa değeri 0 olarak değiştirin.

Onun haricinde başka sorunla karşılaşırsanız firmayı kötülemeden konu açın yardımcı olalım.
Kusura bakmayın lütfen biraz sınırlıydım. Sorunu çözdüm teşekkür ederim bir kısa sorum daha olucaktı surf ayarlarını eklicektim de aynı dosyaya en alta yükleyebilirmiyim? Ornek olarak: mp_airmove 9999

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Evet istediğiniz cvar ayarlarını ekleyebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

BeratZ yazdı: Cum Ara 28, 2018 10:08 pm
Emre Gezer yazdı: Cum Ara 28, 2018 8:28 pm Öncelikle;

Kusura bakmayın lütfen biraz sınırlıydım. Sorunu çözdüm teşekkür ederim bir kısa sorum daha olucaktı surf ayarlarını eklicektim de aynı dosyaya en alta yükleyebilirmiyim? Ornek olarak: mp_airmove 9999
İstedigin Kadar Sinirli Ol Aslan Parcasi Burasi Bir Forum Ve Her Forumunda Kurallari Vardir Bi Bakmani Isterim O Kurallarda Kufur Vs. Yasaktir Diyor Simdi Sende Bunu Anladinmi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

🙄 Düzgünce anlaşamaz mısınız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala