Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

cs 32 ts 31 sürekli saldırı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:34 pm
Enes Berke yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:33 pm
BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:30 pm

dsanıye 33 ten 50 kadar dınle arada soledıklerıne bak adam acıklama yapmak ıcın gelıyor sız banlıyonuz saldırı attın dıye orda dıyokı bıdakı saldırıyı bız yaparız en azından haklı ban yerız amı bunu anlamıcak kadar ıq sevıyenız dusuk :D
1.18 Bidaha Saldırı Atıcaz Diyor Allah Sana Kulak Vermiş Az Kullan
Allah cok sükür kulamızda var beynimizde yanınızda asıl kurucu olan alperenalp ts me gelıp muhabbet edıyo benımle :D saldırı konusunuda konustum bana hak verdı :D bı gıt kurucunla konus oyle konuya mudale et
Ben Alperene Bakmam Banane Alperenden Benim Umrumda Olan Sizin Yaptıklarınız Ama Bak Konuyu Nasıl Çevirmeye Çalışıyosun Dedinki Yetkileri Yok Videoyu Atınca Yetki Konusunu Çevirmeye Çalışıyosun Ve Ayrıca "Saldırı Konusunuda Konustum" Derken ? Aç Bakalım Az Orayı

[Uyarı Yiyeceğim Ama Yetti Artık]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

Enes Berke yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:37 pm
Enes Berke yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:33 pm

1.18 Bidaha Saldırı Atıcaz Diyor Allah Sana Kulak Vermiş Az Kullan
Allah cok sükür kulamızda var beynimizde yanınızda asıl kurucu olan alperenalp ts me gelıp muhabbet edıyo benımle :D saldırı konusunuda konustum bana hak verdı :D bı gıt kurucunla konus oyle konuya mudale et
Ben Alperene Bakmam Banane Alperenden Benim Umrumda Olan Sizin Yaptıklarınız Ama Bak Konuyu Nasıl Çevirmeye Çalışıyosun Dedinki Yetkileri Yok Videoyu Atınca Yetki Konusunu Çevirmeye Çalışıyosun Ve Ayrıca "Saldırı Konusunuda Konustum" Derken ? Aç Bakalım Az Orayı

tek söz olarak tarihe bak ve benım suan yazdıgım tarihe bak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:38 pm

Bende Tek Söz Söyleyip Bitiriyorum Ömer Bey Gelsin Loglara Baksın Sağlıklı Çözüm [Nokta]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

Enes Berke yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:43 pm
BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:38 pm

Bende Tek Söz Söyleyip Bitiriyorum Ömer Bey Gelsin Loglara Baksın Sağlıklı Çözüm [Nokta]
haklısın :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hayalet//Erdem
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Hayalet//Erdem »

Enes Berke yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:26 pm
BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:19 pm
ADOW yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:12 pm kim haklı kım haksız bilmem ama Patron gaming Saldırı yapıyosa bıle yetkı vermeden kimse saldırı yapmaz siz biraz da yetkiyi güvendiniz kişilere verin. @BoSs* burası ts3 deil uslubunu düzelet
kusurum olduysa af ola ama dedikleri çok saçma nervecli bizim tsde banlı dusmanım hatta bide leonıdasla kursat ts3 te yetkılı degıl mısafır uye gerekırse onlarıda banlarım benım klanımın ustune suc atmalrına gerek yok bide bu adamlar nasıl saldırı atıyolar yetkılerı yokken anlayamadım bunların bi hatası var belliki bide hayalet bizimle birlesiyo sonra ts3 une yedek atıp bızı banlıyo
Vay Be Yetkileri Yokmuş Tamam Ya Sıkıntı Yok O Zaman Yetkileri Yoksa https://www.youtube.com/watch?v=OuKjaKwl46w
Boss leonidas kimliğini açıklıyor siz saldırı bilmezsiniz herkes yedi diğer videoyu desteler kanıt https://youtu.be/22kDJLJPtKI

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Komik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Detaylı bir şekilde kanıt sunun ilgilenilir, o saldırı yaptı bu saldırı yaptı deyip konu açmakla olmuyor
VE siz bu şekilde millete yetki vermeye devam ettikçe, biz bu kişileri yasaklasak bile saldırıya devam edecekler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli