Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

cs 32 ts 31 sürekli saldırı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

bu sabah aynısı bizede yapdılar her sabah yapcaz dediler neden bişe yapılmıyor bu kişilere neden onca insaların emegi calınıyor hıcbısede haberım yok sabah ts3me geliyorum hersey silinmis insallah geregi yapılır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Arkadaşlar "ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI" adamlar bunu bildiği için saldırı atıyor zaten ama ayrı bir savunmada bekleriz @BoSs* 'cuğumdan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Hayalet//Erdem
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Hayalet//Erdem »

Ayaz Hepyek yazdı: Prş Ara 27, 2018 2:00 pm bu sabah aynısı bizede yapdılar her sabah yapcaz dediler neden bişe yapılmıyor bu kişilere neden onca insaların emegi calınıyor hıcbısede haberım yok sabah ts3me geliyorum hersey silinmis insallah geregi yapılır
Ömer hocam gördüğünüz gibi bir çok ekip cs 32 ts 31 den şikayetçi ts 49 biz ts 54 ve hellforce bu şahısların bulduğu yeni bir açık yüzünden madur bu konuya önem göstermenizi rica ederiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Dragan Ratkoviç yazdı: Prş Ara 27, 2018 3:51 pm Arkadaşlar "ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI" adamlar bunu bildiği için saldırı atıyor zaten ama ayrı bir savunmada bekleriz @BoSs* 'cuğumdan.
bu adamlar yasaklanmayı göze alarak yapıyorlar zaten beklemedeyiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

Hayalet//Erdem yazdı: Prş Ara 27, 2018 4:48 pm
Ayaz Hepyek yazdı: Prş Ara 27, 2018 2:00 pm bu sabah aynısı bizede yapdılar her sabah yapcaz dediler neden bişe yapılmıyor bu kişilere neden onca insaların emegi calınıyor hıcbısede haberım yok sabah ts3me geliyorum hersey silinmis insallah geregi yapılır
Ömer hocam gördüğünüz gibi bir çok ekip cs 32 ts 31 den şikayetçi ts 49 biz ts 54 ve hellforce bu şahısların bulduğu yeni bir açık yüzünden madur bu konuya önem göstermenizi rica ederiz.
ts40 olarak bende şikayetciyim o norveçliden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

Aynı Şekilde Bende Hem Norveçliden Ve Ts31 Den Şikayetçiyim

Birazcıkta Konuyu Üstte Tutmak İçin Yapıyorum Artık Yetkililer Görsün Diye Bunu Yapmaya Başladık

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Mesaj gönderen ByPassage »

Ömer Tellinin Artık Açması Lazımki Şikayet Bölümünü bunlar yasaklansın yoksa herzaman boyle olacaklar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

Dragan Ratkoviç yazdı: Prş Ara 27, 2018 3:51 pm Arkadaşlar "ŞİKAYET BÖLÜMÜ KAPALI" adamlar bunu bildiği için saldırı atıyor zaten ama ayrı bir savunmada bekleriz @BoSs* 'cuğumdan.
baya bi bunların derdi senı sıkmıs bızı sıkayet etmek ıstıyolar ama saldırı atanlar kendı adamları gozlerını acıp bakmıyolar asada ts38 dıye konu acms onada baktım leonıdas kursat berkant bırlesıp saldırı atıyo demıs zamanında ts60 la bırlesıp yanımıza geldıgınde ayaz gelıp aramızı bozmustu kus oldugumuzu bıle bıle ts3 me geldı ve aramızı bozdu sımdı gelmıs saldırı atıyo dıyor bunlara cevap vercek degılım cocuk colukla urasamam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

BoSs* yazdı: Prş Ara 27, 2018 5:08 pm
baya bi bunların derdi senı sıkmıs bızı sıkayet etmek ıstıyolar ama saldırı atanlar kendı adamları gozlerını acıp bakmıyolar asada ts38 dıye konu acms onada baktım leonıdas kursat berkant bırlesıp saldırı atıyo demıs zamanında ts60 la bırlesıp yanımıza geldıgınde ayaz gelıp aramızı bozmustu kus oldugumuzu bıle bıle ts3 me geldı ve aramızı bozdu sımdı gelmıs saldırı atıyo dıyor bunlara cevap vercek degılım cocuk colukla urasamam
Sen Bırak Milleti Canım Savunmanı Yap Saldırıyı Atıyomusunuz Yoksa Atmıyomusunuz Sonuçta Bu Klanın Sahibi Sensin Ve Ayrıca Millete Ne Laf Atıyosun "Adam" Olan Saldırıyı Ben Yapmadım Der Eğer Yapmadıysa Çıkar Gider Sen Onuda Demiyosun Şu Yetkililer Bi Baksa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

kim haklı kım haksız bilmem ama Patron gaming Saldırı yapıyosa bıle yetkı vermeden kimse saldırı yapmaz siz biraz da yetkiyi güvendiniz kişilere verin. @BoSs* burası ts3 deil uslubunu düzelet

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli