Gametracker 1.6
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Gametracker 1.6
Selamun aleyküm arkadaşlar...
Hergün gametrackeri takip ediyorum yalnız fark ettiğim şöyle bir durum var serverim her zaman full çeken bir sunucu olmasına rağmen geriliyor ve serveri bizim ki kadar dolu olmayan serverlar ise ileri gidiyor bu sadece bana mı garip geliyor yoksa daha önce de fark eden var mı? Anlamış değilim bunu gametracker TÜRK serverlerine karşı herhalde geçen günde ilk 10 da olan 2 TÜRK serveri bir anda birisi 25 diğer 35-40 arasına düştü tek seferde ve bu olmadan önce gametrackerden isimleri kalktı lütfen bu konu hakkında aydınlatacak birisi varsa buyursun
Hergün gametrackeri takip ediyorum yalnız fark ettiğim şöyle bir durum var serverim her zaman full çeken bir sunucu olmasına rağmen geriliyor ve serveri bizim ki kadar dolu olmayan serverlar ise ileri gidiyor bu sadece bana mı garip geliyor yoksa daha önce de fark eden var mı? Anlamış değilim bunu gametracker TÜRK serverlerine karşı herhalde geçen günde ilk 10 da olan 2 TÜRK serveri bir anda birisi 25 diğer 35-40 arasına düştü tek seferde ve bu olmadan önce gametrackerden isimleri kalktı lütfen bu konu hakkında aydınlatacak birisi varsa buyursun
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Gametracker 1.6
GameTracker Admini
+ Bu kim ?
Rus Sunucusu Efendim
+ İlk siralara yazin
Game Tracker Admini
Peki Ya bu kim
- Türk Sunucusuymuş efendim
+ Banla Gitsin
+ Bu kim ?
Rus Sunucusu Efendim
+ İlk siralara yazin
Game Tracker Admini
Peki Ya bu kim
+ Banla Gitsin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker 1.6
Tamda anlatmak istediğim şey bu yani anlamıyorum verdiğimiz emeklere yazık bazen boşa kasıyorum diye hiç bir şey yapasım gelmiyor ya, ama yeni panel ile birlikte csdurağının Gametracker'ini getirmesi çok iyi olur herkes rahat bir nefes alacaktır buna eminimBarbaros yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:26 am GameTracker Admini
+ Bu kim ?
Rus Sunucusu Efendim
+ İlk siralara yazin
Game Tracker Admini
Peki Ya bu kim
+ Banla Gitsin
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
- İletişim:
Gametracker 1.6
Ah ah elime verecekler onları varya patates ederim de her geriye attıkları sıra için bir yumruk atardım da işte elden bir şey gelmiyahh

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Gametracker 1.6
artik çogu sunucular GT Den ümidini kesti bence suan zamani değil yeni panel ile uğraşiyor ömer abi ama Bence CSD Serverleri arasinda GT Açilmali ömer abi yaparmi böyle birşey bilemeyiz şuan yapma karari alsa bile açicağini sanmam yeni panelle uğraşiyorÖzcan Örs yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:28 amTamda anlatmak istediğim şey bu yani anlamıyorum verdiğimiz emeklere yazık bazen boşa kasıyorum diye hiç bir şey yapasım gelmiyor ya, ama yeni panel ile birlikte csdurağının Gametracker'ini getirmesi çok iyi olur herkes rahat bir nefes alacaktır buna eminimBarbaros yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:26 am GameTracker Admini
+ Bu kim ?
Rus Sunucusu Efendim
+ İlk siralara yazin
Game Tracker Admini
Peki Ya bu kim
+ Banla Gitsin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker 1.6
Ya doğrudur tabi ama yeni panel ne kadar gelse bile kalitemizi o adamlara gösteremiyoruz gösteren sunucu 3 4 tane falandır. Hemen gelsin demiyoruz ama yakın zamanda da olabilir yani çünkü bunlar emek hırsızı ama yeni açılan gametracker rs. var orası gayet iyi gidiyor her saat başı falan değişiyor sıralama orasını tavsiye ederim herkese orda da kendilerini değerlendirsinlerBarbaros yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:31 amartik çogu sunucular GT Den ümidini kesti bence suan zamani değil yeni panel ile uğraşiyor ömer abi ama Bence CSD Serverleri arasinda GT Açilmali ömer abi yaparmi böyle birşey bilemeyiz şuan yapma karari alsa bile açicağini sanmam yeni panelle uğraşiyorÖzcan Örs yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:28 amTamda anlatmak istediğim şey bu yani anlamıyorum verdiğimiz emeklere yazık bazen boşa kasıyorum diye hiç bir şey yapasım gelmiyor ya, ama yeni panel ile birlikte csdurağının Gametracker'ini getirmesi çok iyi olur herkes rahat bir nefes alacaktır buna eminimBarbaros yazdı: Çrş Ara 26, 2018 11:26 am GameTracker Admini
+ Bu kim ?
Rus Sunucusu Efendim
+ İlk siralara yazin
Game Tracker Admini
Peki Ya bu kim
+ Banla Gitsin
http://www.gametracker.rs/
Linklerini gizle |
Gametracker 1.6
GameTracker da şuan ayrımcılık yok, hiçbir zamanda olmadı. Kimse sisteme dışarıdan müdahale etmiyor, yıllardır kurulu bir düzen var sistem var. GT de bir sunucu sizin önünüze geçiyor ise sisteme bağlı olarak sizden öndedir. Günün 18 saati 26/32 olup 4 saati 5/32 olan sunucu, günün 10 saati 32/32 olup geriye kalan 14 saatte de 16/32 olan sunucuyu geçemez. Sistem böyle.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker 1.6
Yalnız her zaman takip ediyoruz server i gece gündüz hemde. Mesela bir şey oluyor bir anda 20 sıra atarken diğer bir günü 10 sıra geri gidiyoruz ve sunucu doluluğu her zaman standart gidiyor ek olarak serverimiz hafta sonları normalinden bir tık daha dolu oluyor ama nedense gene ilerleme kat edemiyoruz.
Linklerini gizle |
Gametracker 1.6
cs26.csduragi.com https://www.gametracker.com/server_info ... .26:27015/
Sunucunun 3 kişi kaldığı bir zaman dilimi var. O zaman diliminde oyuncu sayısı 3 yerine 8-10 olur ise 343. sıradan 280'e 2 günde fırlarsınız. O zaman diliminde de 8-10 kişi kalmaya devam eder ise yavaş yavaş yükselirsiniz.
Yada o zaman dilimlerini boşverip 8-16 kişi arasında kaldığı vakitleri 30'lara çıkartırsanız, yani bir andan 30'dan 5-6 oyuncu hizasına düşer ise bu sefer 200 lere kadar yolunuz yada 200'ünde altına düşersiniz.
Ben sıralamanızda bir sorun görmüyorum.
Bu arada, gametracker.ru yu takip etmenize gerek yok, pek global değil.
Sunucunun 3 kişi kaldığı bir zaman dilimi var. O zaman diliminde oyuncu sayısı 3 yerine 8-10 olur ise 343. sıradan 280'e 2 günde fırlarsınız. O zaman diliminde de 8-10 kişi kalmaya devam eder ise yavaş yavaş yükselirsiniz.
Yada o zaman dilimlerini boşverip 8-16 kişi arasında kaldığı vakitleri 30'lara çıkartırsanız, yani bir andan 30'dan 5-6 oyuncu hizasına düşer ise bu sefer 200 lere kadar yolunuz yada 200'ünde altına düşersiniz.
Ben sıralamanızda bir sorun görmüyorum.
Bu arada, gametracker.ru yu takip etmenize gerek yok, pek global değil.
Linklerini gizle |