cs12 & ts12 - Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1233
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
cs12 & ts12 - Saldırı
ben ts12.csduragi.website adresinin sahıbıyım benım ts adresıme ATEİST SİNCAP,MAMİ , SALİH BEY ,PERSEUS1 , LİSH , MERTRASX1 , STALCHE ,BYBERKAN ,NORVEÇLİ ´¨sahıslar taradından ts adreısme sureklı saldırı yapıylıyor ve ne yazıkkı bu arkadaslar cs duragından faydalanan arkadaslardır bugun benım adresıme saldırı yapıyorlarsa baska gunler baska arkadasların tslerınede aynı saldırıyı yapacaklarına hıc suphem yok. sızlerden rıcam csduragi aılesınde boyle ınsanların barınması benı uzuyor. ben bu arkadaslardan sıkayetcıyım geregının yapılmasını rıca edıyorum gerekırse sw adreslerı gerekırse ts adreslerının ellerınden alınmasını rıca edıyorum. STALCHE VE ATEİST SİNCAP Byberkan denılen hasıslar bır hareket edıyorlar dıger gerı kalan arkadaslarda ts166 da takılıyor gereklı SS lerı sızlere gonderıyorum ve geregının yapılmasını rıca edıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son delyy tarafından Pzr Ara 23, 2018 1:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1233
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
cs12 & ts12 - Saldırı
devamı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
cs12 & ts12 - Saldırı
Norveçli herkese saldırı atıyor açık net tüm kanıtlar atılsa dahi şikayet bölümü kapalı diye birşey yapılmıyor boşuna kendinizi yormayın sömestr tatilinde yeni panel gelicek şikayet bölümüde tahminimce o zaman açılır kanıtlarınızla beraber tekrardan konu açarsınız.
Linklerini gizle |
-
cs12 & ts12 - Saldırı
Aslında Ömer abinin musait olduğu 1gün şikayet bölümünün açılması ve 1 günlüğüne açık kalıp ömer abinin ilgilenmesi çok ama çok iyi olur böyle şikayet bölümü kapali bizi kimse yasaklayamaz havalarına girenlere bir cevap, yasağının kalkması için cevap bekleyenlerede bir cevap verilmiş olur. Son söz ömer abide iletirmisin?
@Taha Demirbaş
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
cs12 & ts12 - Saldırı
Bana da geldiler dün gülüp banladım 
Sizler onlara yetki vermeyiniz hata sizde neden yetki veriyorsunuz ki
Şikayet bölümü açılsın bu ssleri saklayın o zaman kafalarına vururlar merak etmeyin

Sizler onlara yetki vermeyiniz hata sizde neden yetki veriyorsunuz ki
Şikayet bölümü açılsın bu ssleri saklayın o zaman kafalarına vururlar merak etmeyin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
cs12 & ts12 - Saldırı
Bir CSDuraği Ata Sözü Derki ; Şikayet Bölümü Kapalidir .
ts saldiri atmalarinin nedenleri ya yetkilerde açiklik birakiyorsunuz ya da aranizda hain var siz yokken yetki veriyorlar
ts saldiri atmalarinin nedenleri ya yetkilerde açiklik birakiyorsunuz ya da aranizda hain var siz yokken yetki veriyorlar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
cs12 & ts12 - Saldırı
BY BERKAN dikkatli okumasam kendim zammedicem BY i da herkez çakti.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
cs12 & ts12 - Saldırı
bazisi nickini değiştir di ya çoğunu taniyamiyorum başta seni , profil resmi olmasaBY FURK@N! yazdı: Pzr Ara 23, 2018 9:44 am BY BERKAN dikkatli okumasam kendim zammedicem BY i da herkez çakti.

Linklerini gizle |