zm_map gökyüzünü sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
zm_map gökyüzünü sorunu
Merhaba dostlar, bildiğiniz gibi tüm zm maplda hava karanlık yıldızlı, ben bunu bi türlü değiştiremedim, çok eklenti denedim olmadı yardımcı olurmusunuz, nerden cekıyor bu gökyüzünü
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
zm_map gökyüzünü sorunu
Buyur .mdl uzantılı dosyanın ismini 12. satırda değiştireceksin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
zm_map gökyüzünü sorunu
Sagol kardeşim açık gökzüyü mdl elimde yok varsa atabilirmisin ? bulamadım123emrullah1234 yazdı: Cum Ara 21, 2018 6:17 pm GokyuzuDegistirme.sma
Buyur .mdl uzantılı dosyanın ismini 12. satırda değiştireceksin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
zm_map gökyüzünü sorunu
Bende de yok malesef
Edit : Kırmızı bir gökyüzü var istersen kullanırsın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
zm_map gökyüzünü sorunu
Sagol kardesım tek bu var bendede netde yok mdl dosyaları bunu kökünü bulmam lazım123emrullah1234 yazdı: Cum Ara 21, 2018 6:41 pm Bende de yok malesef
sky3.mdl
Linklerini gizle |
-
zm_map gökyüzünü sorunu
Fazladan eklentiye gerek yok bence, modun ZP ise configs klasöründen zombieplague.ini dosyasının içine gir, CTRL + F yapıp "SKY NAMES =" diye arattır, muhtemelen gökyüzü adı "space" olacak, onu silip yerine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını yaz. Eğer biohazard mod kullanıyorsan yine configs klasöründen bh_cvars.cfg dosyasına gir, CTRL + F yapıp "bh_skyname" diye arat ve yine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını o cvar ayarının sağında yazan varsayılmış gökyüzü adı ile değiştir
Linklerini gizle |
-
zm_map gökyüzünü sorunu
Cok tesekkur ederim, cok ugrastım yapamadım dediğiniz dogru cok sagolunJess yazdı: Cum Ara 21, 2018 7:36 pm Fazladan eklentiye gerek yok bence, modun ZP ise configs klasöründen zombieplague.ini dosyasının içine gir, CTRL + F yapıp "SKY NAMES =" diye arattır, muhtemelen gökyüzü adı "space" olacak, onu silip yerine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını yaz. Eğer biohazard mod kullanıyorsan yine configs klasöründen bh_cvars.cfg dosyasına gir, CTRL + F yapıp "bh_skyname" diye arat ve yine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını o cvar ayarının sağında yazan varsayılmış gökyüzü adı ile değiştir
Linklerini gizle |
-
zm_map gökyüzünü sorunu
Rica ederimZombieV yazdı: Cum Ara 21, 2018 7:45 pmCok tesekkur ederim, cok ugrastım yapamadım dediğiniz dogru cok sagolunJess yazdı: Cum Ara 21, 2018 7:36 pm Fazladan eklentiye gerek yok bence, modun ZP ise configs klasöründen zombieplague.ini dosyasının içine gir, CTRL + F yapıp "SKY NAMES =" diye arattır, muhtemelen gökyüzü adı "space" olacak, onu silip yerine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını yaz. Eğer biohazard mod kullanıyorsan yine configs klasöründen bh_cvars.cfg dosyasına gir, CTRL + F yapıp "bh_skyname" diye arat ve yine kendi ayarladığın gökyüzü dokusunun adını o cvar ayarının sağında yazan varsayılmış gökyüzü adı ile değiştir
Linklerini gizle |