Istek Mod Zombie Plague
Moderatör: Moderatörler
-
xdferlesh1
Konu Sahibi
Istek Mod Zombie Plague
@Jess ben zp kurdumda paneldeki round süresi bitince yeni round başlamaması, zombi respawnlanınca insana atması, birsürü bug yaratıyor. anlayacağın sil baştan başlamak istiyorum hiç bug olmayacak
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
xdferlesh1
Konu Sahibi
Istek Mod Zombie Plague
bio gerçekten artık sıktı zp kurarım öyle abartılı falan deil yani sadece mod olsada yeterli benim icin bugsuz pluginler iki üç tane yeter bile
| Linklerini gizle |
-
Jess
Istek Mod Zombie Plague
Panelde modun hazır resource, .ini, .txt ve .amxx dosyaları var. Sil baştan demek hepsini silip (Silinebilinenlerini) yeniden kurmak demek ve onları silip yeniden aynılarını kursan bile maalesef bir şey fark etmeyecek. Sadece .ini ve .txt dosyalarının içlerini kendine göre düzenlesen yeter. ZP kurdum derken paneldeki hazır modu aktifleştirmekten bahsediyorsan eklentilerini pasifleştirip söylediğim yöntemi dene, bir sorunla karşılaşmayacaksın diye tahmin ediyorum yüksek ihtimalle. Ek olarak kurduğun farklı eklentiler varsa onları kapatıp da deneyebilirsin, belki söylediğin sorunları kendi kurduğun eklentiler bir şekilde tetikliyordur
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Istek Mod Zombie Plague
Paneldki zp mod ile escape ana modlari ayni alliedmodderstan 5.0.8i indirip tekrar kurup deneyinxdferlesh1 yazdı: Pzt Ara 17, 2018 11:09 pm @Fatih ~ EjderYa yakında plague serveri açacağımda zp modu bugsuz halini kurmaya yardımcı olur musun ? 4.3 zp
| Linklerini gizle |
Istek Mod Zombie Plague
Sunucuya res atip, zm_snowbase haritasini acmayi dene.
| Linklerini gizle |
-
xdferlesh1
Konu Sahibi
Istek Mod Zombie Plague
round süresi bitince yeni rounda geçmiyor peki bunun sebebi nedir ?
@Jess
@Jess
| Linklerini gizle |
-
xdferlesh1
Konu Sahibi
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Istek Mod Zombie Plague
eklentiler-pluginler/csduragi-sunucular ... t7679.htmlxdferlesh1 yazdı: Sal Ara 18, 2018 7:55 pm round süresi bitince yeni rounda geçmiyor peki bunun sebebi nedir ?
@Jess
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Istek Mod Zombie Plague
Linki yapıştırdıktan sonra etiket geldi çıkacam o yüzden yeni mesaj atıyorum
Eklenti İsmi, açıklaması : Round Infinite, bu eklenti roundun bitip bitmemesini veya neye göre bitmesi gerektiğini ayarlayan bir eklentidir.
Ayarı : mp_round_infinite 1/0/harfler
Bunu bir incele oda olmassa el süresini sıfır yapmış olabilirsin
mp_roundtime olması lazım ayarlar da var
Eklenti İsmi, açıklaması : Round Infinite, bu eklenti roundun bitip bitmemesini veya neye göre bitmesi gerektiğini ayarlayan bir eklentidir.
Ayarı : mp_round_infinite 1/0/harfler
Bunu bir incele oda olmassa el süresini sıfır yapmış olabilirsin
mp_roundtime olması lazım ayarlar da var
| Linklerini gizle |