Sürüm ile alakası yok. Konu ile ilgili bilgin var ise mesajını yaz lütfen. Sürümün vereceği hata farklıdır, kara listenin vereceği hata ap ayrıdır. Sürüm ile ilgili hata verirse 3.0.18.4 civarı sunucu sürümünde olan IP'lere giriş sağlayamayacaktır. Puzzle gibi sistemleri var bu TeamSpeak 3 firmasının.SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:24 amKomple kapatıp yeniden açıp "tsxx.csduragi.website" denesin olmazsa "Ts3 3.1.8" sürümünü indirsin aynı sorun bendede oldu sürümle alakalı olabiliyor bazen.Captan Price yazdı: Prş Ara 13, 2018 7:48 pm Merhaba,
biliyorum ts3 sunucuları hakkında açılan bilmem kaçıncı konu. Fakat benim adamım şu an ts3lere giriş sağlayamıyor. Ts3'ünü kapatıp açtırdım, modemini kapatıp açtırdım, giriş alan adını .site olarak denemesini söyledim fakat nafile.
;Kod: Tümünü seç
olmuyor <19:36:54> Trying to connect to server on ts31.csduragi.website <19:36:55> Failed to connect to server: server blacklisted <19:36:55> This server is blacklisted. Refusing to connect.
Kara liste olayı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Kara liste olayı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kara liste olayı
Captan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:28 amSürüm ile alakası yok. Konu ile ilgili bilgin var ise mesajını yaz lütfen. Sürümün vereceği hata farklıdır, kara listenin vereceği hata ap ayrıdır. Sürüm ile ilgili hata verirse 3.0.18.4 civarı sunucu sürümünde olan IP'lere giriş sağlayamayacaktır. Puzzle gibi sistemleri var bu TeamSpeak 3 firmasının.SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:24 amKomple kapatıp yeniden açıp "tsxx.csduragi.website" denesin olmazsa "Ts3 3.1.8" sürümünü indirsin aynı sorun bendede oldu sürümle alakalı olabiliyor bazen.Captan Price yazdı: Prş Ara 13, 2018 7:48 pm Merhaba,
biliyorum ts3 sunucuları hakkında açılan bilmem kaçıncı konu. Fakat benim adamım şu an ts3lere giriş sağlayamıyor. Ts3'ünü kapatıp açtırdım, modemini kapatıp açtırdım, giriş alan adını .site olarak denemesini söyledim fakat nafile.
;Kod: Tümünü seç
olmuyor <19:36:54> Trying to connect to server on ts31.csduragi.website <19:36:55> Failed to connect to server: server blacklisted <19:36:55> This server is blacklisted. Refusing to connect.
Pek bir bilgim yok ama benim ts3 sürüm 3.2.2 di normalde giriş yapamıyordum black list veriyordu silip 3.1.8 sürümünü indirdim hata vermedi. Sadece işe yaradığını belirttim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Kara liste olayı
Sürümün 3.2.2 olursa vereceği hata;SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:33 amCaptan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:28 amSürüm ile alakası yok. Konu ile ilgili bilgin var ise mesajını yaz lütfen. Sürümün vereceği hata farklıdır, kara listenin vereceği hata ap ayrıdır. Sürüm ile ilgili hata verirse 3.0.18.4 civarı sunucu sürümünde olan IP'lere giriş sağlayamayacaktır. Puzzle gibi sistemleri var bu TeamSpeak 3 firmasının.SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:24 am
Komple kapatıp yeniden açıp "tsxx.csduragi.website" denesin olmazsa "Ts3 3.1.8" sürümünü indirsin aynı sorun bendede oldu sürümle alakalı olabiliyor bazen.
Pek bir bilgim yok ama benim ts3 sürüm 3.2.2 di normalde giriş yapamıyordum black list veriyordu silip 3.1.8 sürümünü indirdim hata vermedi. Sadece işe yaradığını belirttim.
Kod: Tümünü seç
<14:49:03> Trying to resolve hostname tsX.csduragi.website
<14:49:03> Trying to connect to server on tsX.csduragi.website
<14:49:04> Disconnected from server (server version is too old for command)
Ek olarak: önerin için teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
Kara liste olayı
Not : sürüm ile ilgili de kara liste hatası alabilirsiniz. Eskiden 2016 ts3 ünü kullandığım vakitlerde siz .biz ile giriş yaparken ben .com ile giriyordum. Yani anlayacağınız sürüm eski ise girmesi daha kolay.
Linklerini gizle |