Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kara liste olayı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Kara liste olayı

Mesaj gönderen Captan Price »

SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:24 am
Captan Price yazdı: Prş Ara 13, 2018 7:48 pm Merhaba,

biliyorum ts3 sunucuları hakkında açılan bilmem kaçıncı konu. Fakat benim adamım şu an ts3lere giriş sağlayamıyor. Ts3'ünü kapatıp açtırdım, modemini kapatıp açtırdım, giriş alan adını .site olarak denemesini söyledim fakat nafile.

;

Kod: Tümünü seç

olmuyor
<19:36:54> Trying to connect to server on ts31.csduragi.website
<19:36:55> Failed to connect to server: server blacklisted
<19:36:55> This server is blacklisted. Refusing to connect.
Komple kapatıp yeniden açıp "tsxx.csduragi.website" denesin olmazsa "Ts3 3.1.8" sürümünü indirsin aynı sorun bendede oldu sürümle alakalı olabiliyor bazen.
Sürüm ile alakası yok. Konu ile ilgili bilgin var ise mesajını yaz lütfen. Sürümün vereceği hata farklıdır, kara listenin vereceği hata ap ayrıdır. Sürüm ile ilgili hata verirse 3.0.18.4 civarı sunucu sürümünde olan IP'lere giriş sağlayamayacaktır. Puzzle gibi sistemleri var bu TeamSpeak 3 firmasının.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

SinanOzmn

Kara liste olayı

Mesaj gönderen SinanOzmn »

Captan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:28 am
Captan Price yazdı: Prş Ara 13, 2018 7:48 pm Merhaba,

biliyorum ts3 sunucuları hakkında açılan bilmem kaçıncı konu. Fakat benim adamım şu an ts3lere giriş sağlayamıyor. Ts3'ünü kapatıp açtırdım, modemini kapatıp açtırdım, giriş alan adını .site olarak denemesini söyledim fakat nafile.

;

olmuyor
<19:36:54> Trying to connect to server on ts31.csduragi.website
<19:36:55> Failed to connect to server: server blacklisted
<19:36:55> This server is blacklisted. Refusing to connect.
Komple kapatıp yeniden açıp "tsxx.csduragi.website" denesin olmazsa "Ts3 3.1.8" sürümünü indirsin aynı sorun bendede oldu sürümle alakalı olabiliyor bazen.
Sürüm ile alakası yok. Konu ile ilgili bilgin var ise mesajını yaz lütfen. Sürümün vereceği hata farklıdır, kara listenin vereceği hata ap ayrıdır. Sürüm ile ilgili hata verirse 3.0.18.4 civarı sunucu sürümünde olan IP'lere giriş sağlayamayacaktır. Puzzle gibi sistemleri var bu TeamSpeak 3 firmasının.

Pek bir bilgim yok ama benim ts3 sürüm 3.2.2 di normalde giriş yapamıyordum black list veriyordu silip 3.1.8 sürümünü indirdim hata vermedi. Sadece işe yaradığını belirttim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Kara liste olayı

Mesaj gönderen Captan Price »

SinanOzmn yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:33 am
Captan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:28 am

Pek bir bilgim yok ama benim ts3 sürüm 3.2.2 di normalde giriş yapamıyordum black list veriyordu silip 3.1.8 sürümünü indirdim hata vermedi. Sadece işe yaradığını belirttim.
Sürümün 3.2.2 olursa vereceği hata;

<14:49:03> Trying to resolve hostname tsX.csduragi.website
<14:49:03> Trying to connect to server on tsX.csduragi.website
<14:49:04> Disconnected from server (server version is too old for command)
Bu olur. Kara liste hatasını bu şekilde vermez.

Ek olarak: önerin için teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Kara liste olayı

Mesaj gönderen ulyoS »

Not : sürüm ile ilgili de kara liste hatası alabilirsiniz. Eskiden 2016 ts3 ünü kullandığım vakitlerde siz .biz ile giriş yaparken ben .com ile giriyordum. Yani anlayacağınız sürüm eski ise girmesi daha kolay.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli