Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server düşüşlüğü

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Selamun aleyküm

Daha 11 gün oldu yada olmadı serverimi DM yaptım serverim ilk haftasına kadar çok güzel bir doluluk ile gametracker de güzel yerlere geldi. Yalnız bu 3 4 gündür serverim de aniden düşüşler yaşıyorum. Örnek olarak serverim 32 yada 31 kişi iken 3 saniye içinde 22 kişiye düşüyor herkes ardını ardına çıkıyor ve bunun sebebini anlamıyorum ve çıktıktan 1 dakika sonra hemen geri geliyorlar ve bunu bizzat kendim de şahit oldum oyunda iken ne kick yedim ne de bir başka şey direk beni oyundan attı anlamadım bile. Adamlara soruyorum söyledikleri tek şey direk bizi server dan attı bunun nedeni nedir acaba biraz aydınlatır mısınız?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Server düşüşlüğü

Server ip : 213.238.173.26

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Aleyküm selam, eklentilerini kontrol edermisin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Sorun yeni oluyor demişsiniz olmazdan önce farkli bir eklenti'mi yükledinizde sorun olmaya başladi yoksa hiçbirşey yüklemediginiz haldemi sorun olmaya başladi bilgi verirmisin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
İletişim:

Server düşüşlüğü

Eklentilerle ilgili olduğunu sanmıyorum ama gene bu işi iyi bilen arkadaşıma kontrol ettirip bir daha geri dönüş yapacağım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen Captan Price »

Konuyu devir alıyorum. Eklentilerini tek tek test edip, sorun eklentilerde mi yoksa oyuncularda mı olduğunu tespit edip, sunucu sahibine gerekli bilgiyi vereceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen ulyoS »

Eklentiler ile uğraşmak yerine konsola bakar mısınız oyundan attığında ne hatası yazmış oluyor konsolda son olarak.

Her hangi bir hata vermiyorsa ve diğer serverlerde bu tür sorun yoksa eklentilerinizi kapatıp 1 günlük gözlemleme süreci yapınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Server düşüşlüğü

alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:51 am Eklentiler ile uğraşmak yerine konsola bakar mısınız oyundan attığında ne hatası yazmış oluyor konsolda son olarak.

Her hangi bir hata vermiyorsa ve diğer serverlerde bu tür sorun yoksa eklentilerinizi kapatıp 1 günlük gözlemleme süreci yapınız.
Oyuncuları oyundan attığını söylememiş. Konu da bu zaten, sorun sunucudan disconnect mi atıyor yoksa oyuncunun kendisi mi çıkıyor. Mesaj yazmak için mesaj yazıyorsunuz. :D?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Server düşüşlüğü

Mesaj gönderen ulyoS »

Captan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:54 am
alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:51 am Eklentiler ile uğraşmak yerine konsola bakar mısınız oyundan attığında ne hatası yazmış oluyor konsolda son olarak.

Oyundan attığını söylememiş. Konu da bu zaten, sorun sunucudan disconnect mi atıyor yoksa oyuncunun kendisi mi çıkıyor. Mesaj yazmak için mesaj yazıyorsunuz. :D?
Kick yememiş oyundan atmış diye arkadaş belirtmiş sonrasında serverdekilere sorduğunda bizi serverden attı cevabı gelmiş. Mesaj kasmaya ne gerek var Captain? Mesaj atmak için atsam seçici şekilde başarılar-teşekkürler yazmam. Her konuya teşekkürler yazar gece girdiğim gibi ana sayfayı alpersoylu34 ile doldururum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Server düşüşlüğü

alpersoylu34 yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:58 am
Captan Price yazdı: Cum Ara 14, 2018 12:54 am

Oyundan attığını söylememiş. Konu da bu zaten, sorun sunucudan disconnect mi atıyor yoksa oyuncunun kendisi mi çıkıyor. Mesaj yazmak için mesaj yazıyorsunuz. :D?
Kick yememiş oyundan atmış diye arkadaş belirtmiş sonrasında serverdekilere sorduğunda bizi serverden attı cevabı gelmiş. Mesaj kasmaya ne gerek var Captain? Mesaj atmak için atsam seçici şekilde başarılar-teşekkürler yazmam. Her konuya teşekkürler yazar gece girdiğim gibi ana sayfayı alpersoylu34 ile doldururum.
2 gündür sunucusunu yakın takibe alan kişi benim. Olayın tam olarak nasıl olduğunu lanse edemediği için bu şekilde yazıyor. Ufaktan ufaktan sorunların da nasıl giderileceği hakkında bilgi veriyorum. Mesaj kasmaya da ihtiyaç duymuyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli