Müzik kutusu istek
Moderatör: Moderatörler
Müzik kutusu istek
Modelleri hazırladım fakat oluşturulan objenin harita başlangıcında y ekseninde dönmesi ile ilgili bir sorun yaşadım. Obje modeli dönüyor fakat obje dönmüyor. 1337 ye soracağım, belki yardımcı olabilirler.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Müzik kutusu istek
Son hali;
Bir eksik kaldı. Müziği başlattın diyelim, müziği çevredeki herkes duyuyor. Ama o çevreye sonradan giren kişi duymuyor. Yada o çevreden çıkıp müzik bitmeden girdiğin vakit müzik olmuyor. emit_sound anlık sesler için uygun, ambiyans uyguladığımda müziğin sürekli çalması gerekiyor yani hiç bitmeyecek. Bu gece yabancı yazarlara soracağım, onlar ne diyecek bakalım.
Bir eksik kaldı. Müziği başlattın diyelim, müziği çevredeki herkes duyuyor. Ama o çevreye sonradan giren kişi duymuyor. Yada o çevreden çıkıp müzik bitmeden girdiğin vakit müzik olmuyor. emit_sound anlık sesler için uygun, ambiyans uyguladığımda müziğin sürekli çalması gerekiyor yani hiç bitmeyecek. Bu gece yabancı yazarlara soracağım, onlar ne diyecek bakalım.
| Linklerini gizle |
-
0nurd0gann
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Müzik kutusu istek
Gerçekten çok kaliteli bir model olmuş dediğiniz şekilde umarım şu tek eksiği de
tamamlayabilirseniz süper olacak sabırsızlıkla bekliyoruz kolay gelsin @Yek'-ta bey
tamamlayabilirseniz süper olacak sabırsızlıkla bekliyoruz kolay gelsin @Yek'-ta bey
| Linklerini gizle |
Müzik kutusu istek
ambient_generic objelerini bir türlü çalıştıramadığım için ara verdim. Sorun regamedll den de olabilir, normal gamedll üzerinde çalışıyor çünkü. Şimdilik bir kaç eklenti var, onlara öncelik vereceğim. Onlar bitince devam ederim. Bu eklenti olacak ama. Olmayan bir eklenti ve güzel bir fikir. Daha önce yapan olmamış.
| Linklerini gizle |
Müzik kutusu istek
İstersen laptop geldiğinde yapabilirim ama zaman alır tahmini zaman veremem sadece katmak istediğin haritaları belirtirsen denerim deneme işleminden sonra nasıl yapılacağını anlatırım tabi o zamana kadar eklenti bitmiş olur umarım
| Linklerini gizle |
Müzik kutusu istek
Eklentiye devam ettim ve sorunu buldum. Ses dosyaları ile alakalı. ambience/Opera.waw dosyasının nasıl bir özelliği var bilmiyorum ama sadece bu ses dosyasında eklenti sorunsuz çalışıyor. Bu sorunu çözünce eklentinin de çoğu bitti zaten. Yakında paylaşırım. Farklı müzik dosyaları ne yazık ki yapamıyorum, ses dosyalarını çözebilirseniz yapabilirsiniz.
| Linklerini gizle |
-
DevilMyCry
Yasaklı Üye
Müzik kutusu istek
Pro için kullanışlı olabilir. Biraz uzay bir dusunce olucak ama D2 mapinda Mer girişine ve mide konulup müzik dosyası olarak foot step olursa oyuncular kendini daha fazla geliştirebilir. Ses kasma noktasında @Yek'-ta Çok mu uçuk 
| Linklerini gizle |
-
0nurd0gann
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Müzik kutusu istek
Eklenti duruyor kenarda ama tam olarak aklımdakini yapamıyorum. Müzik kutusu konulduğunda haritada sürekli çalmalı ve sadece opera müziği olabilir seklinde şuanda. Bu halini paylaşabilirim. 1 hafta bilgisayardan uzağım. Önümüzdeki haftadan sonra paylaşabilirim.
| Linklerini gizle |