Loglarda da bu şekilde. Şimdilik renicksecurity eklentisine, yasaklı kelimelere VALVE-MS ekledim bakalım girebilir mi artık .
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Moderatör: Moderatörler
-
cazi53
Konu Sahibi - Mesajlar: 95
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Selamlar. Server'a SteamBoost [VALVE-MS RU] nickinde mikrofon basabilen akıllı botlar dadanıyor. xFakePlayers ın yeni türevi sanırım ama cidden komedi. Mikrofon basıyor başta ıslıkla başlıyor sonra rusça devam
Loglarda da bu şekilde. Şimdilik renicksecurity eklentisine, yasaklı kelimelere VALVE-MS ekledim bakalım girebilir mi artık .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
SteamBoost [VALVE-MS RU]
counter-strike-genel/steamboost-player-t31646.html
(Bu ruslar yine bişeyin peşinde ama çıkar kokusu yakında)
(Bu ruslar yine bişeyin peşinde ama çıkar kokusu yakında)
| Linklerini gizle |
-
Özcan Örs
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
SteamBoost [VALVESDA
Kardeşim boşver havlayıp dursunlar kendi kendilerine sen sadece banla gitsin onların sayesinde el becerini geliştiriyorsun 3 5 tanesini birden geliyor serice ban at ne kadar seri attığını öğrenmiş oluyorsun 
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Bu arada cs110 ortada birsey yokken gametrackerdan ban yemiş. Ben bunu yeni fark ediyorum. Acaba bu botlarla alakalımı diye düşünmüyorum değil.
| Linklerini gizle |
-
cazi53
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Hiç bakmadım konusu açıldımı diye açmışsınız sizde
Sizlerde muhtemelen mikrofonda kapalı olduğundan mikrofon basma olayına şahit olmadınız heralde.
İp ban engel değil fakat şu eklentiyi tavsiye edebilirim bende yeni ekledim bakalım girebilecekmi.
eklentiler-pluginler/renick-security-t29560.html
yasaklanan_nickler.ini içeriği bu şekilde bende.
İp ban engel değil fakat şu eklentiyi tavsiye edebilirim bende yeni ekledim bakalım girebilecekmi.
yasaklanan_nickler.ini içeriği bu şekilde bende.
Kod: Tümünü seç
213
238
173
95
173
46
Player
s2c
oyun
orosp
anani
anne
empty
unnamed
agirabi
gaming
game
VALVE-MS| Link: | |
| Linklerini gizle |
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Nicklerini şuanda siz yukarıdaki gibi harici eklentiler ile engelleyin. İlerleyen durumlarda biz gereken adımları atarız.
| Linklerini gizle |
-
İlyas ERTEKİN
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Hocam hiç konu açmayın siz bu konuları açtıkça adamların iştahı açılıyor yahu genel verilen cevap " uzaban ı kullanın " banlayın geçin zaten bi süre sonra bırakacaklar adamları şeveke getiriyorsunuz yav.
| Linklerini gizle |
-
cazi53
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Uzaban işe yarasa onu söylerdim zaten o da işe yaramıyor, ama bu söylediğim renicksecurity başarılı arkadaşlar haberiniz olsun. Girişte anında kicklemesi çok iyi yani. Eklentiyi yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.
| Linklerini gizle |
-
Özcan Örs
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Birde bizimle paylaşır mısın o eklentiyi kardeşim bizde ekleyelim aynı sorunu yaşıyoruzcazi53 yazdı: Cum Ara 07, 2018 11:19 am Uzaban işe yarasa onu söylerdim zaten o da işe yaramıyor, ama bu söylediğim renicksecurity başarılı arkadaşlar haberiniz olsun. Girişte anında kicklemesi çok iyi yani. Eklentiyi yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.
| Linklerini gizle |
-
cazi53
SteamBoost [VALVE-MS RU]
Yukarıda yazdım konu linkini.
yasaklanan_nickler.ini içinde yukarıdaki yorumda var eklenecek kelimeler. Şu yönden çok başarılı. Mesela Player kelimesini ekliyorum Player csduragi v2016 gibi olan nickleri anında şutluyor server a girmeye çalıştığı anda. Player kelimesi nickin içerisinde herhangi bir yerde bulunması yetiyor. En altında da VALVE-MS kelimesini ekledim ben. Mesela bu ya spam yapan botun nicki SteamBoost [VALVE-MS RU] Bizim eklediğimiz VALVE-MS kelimesi bu nickin ortalarında da olsa eşleştiiği için anında engelliyor server a giriş yapar yapmaz. Cidden başarılı.
yasaklanan_nickler.ini içinde yukarıdaki yorumda var eklenecek kelimeler. Şu yönden çok başarılı. Mesela Player kelimesini ekliyorum Player csduragi v2016 gibi olan nickleri anında şutluyor server a girmeye çalıştığı anda. Player kelimesi nickin içerisinde herhangi bir yerde bulunması yetiyor. En altında da VALVE-MS kelimesini ekledim ben. Mesela bu ya spam yapan botun nicki SteamBoost [VALVE-MS RU] Bizim eklediğimiz VALVE-MS kelimesi bu nickin ortalarında da olsa eşleştiiği için anında engelliyor server a giriş yapar yapmaz. Cidden başarılı.
| Linklerini gizle |