Half-Life
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Half-Life
20 Yıl önce bu gün Half-Life piyasaya sürüldü.
19 Kasım 1998
Teknoloji 20 yılda buraya geldi. Sizce yavaş mı hızlı mı geçti?
19 Kasım 1998
Teknoloji 20 yılda buraya geldi. Sizce yavaş mı hızlı mı geçti?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Half-Life
bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok
eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik
Kamu Spotu duyuruyor counter strike PİŞMANLIKTIR TAVSİYE ETMEYİNIZ malesef biz tavsiye etmiyoruz ama biz oynuyoruz şaka maka biyere evet ne ara zmn gecti be ozledim eski gunleri bana katilan yokmu simdiki zamanmi eski zamanmi ?
ne gunlerdi beeee
eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik

Kamu Spotu duyuruyor counter strike PİŞMANLIKTIR TAVSİYE ETMEYİNIZ malesef biz tavsiye etmiyoruz ama biz oynuyoruz şaka maka biyere evet ne ara zmn gecti be ozledim eski gunleri bana katilan yokmu simdiki zamanmi eski zamanmi ?
ne gunlerdi beeee
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Half-Life
Özlenmiyor değil tabi, ancak geri dönme fırsatım olsa yine 10 yılımı bu oyunlara veririm.Barboros yazdı: Sal Kas 20, 2018 2:49 pm bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok
eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik![]()
ne gunlerdi beeee
Bir yandan iyi bir yandan lanet okuduğumuz oyun.
20 yıl sonrayı düşünemiyoruz bile..
Linklerini gizle |
-
Half-Life
alpersoylu34 yazdı: Sal Kas 20, 2018 4:29 pmBarboros yazdı: Sal Kas 20, 2018 2:49 pm bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok
eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik![]()
ne gunlerdi beeee
Özlenmiyor değil tabi, ancak geri dönme fırsatım olsa yine 10 yılımı bu oyunlara veririm.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Half-Life
Masa 5 10 Dk uzat abi
Kardeşim sen neden beni izliyorsun
Ekran yapma lan
Ekran yapma lan
Linklerini gizle |
-
Half-Life
kardesim yarim saaten az uzatamiyoruz malesef miletti izlemeyin isi olmayan dükkani boşaltsin hadi boş yapmayin123emrullah1234 yazdı: Sal Kas 20, 2018 5:50 pm Masa 5 10 Dk uzat abi
Ekran yapma lan
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-