Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Half-Life

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Half-Life

Mesaj gönderen ulyoS »

20 Yıl önce bu gün Half-Life piyasaya sürüldü.

19 Kasım 1998
IMG_7874.JPG
Teknoloji 20 yılda buraya geldi. Sizce yavaş mı hızlı mı geçti?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Half-Life

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Hızlı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Half-Life

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Ve hastalık yayılmaya başladı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Half-Life

Mesaj gönderen Barbaros »

bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok

eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik :(

Kamu Spotu duyuruyor counter strike PİŞMANLIKTIR TAVSİYE ETMEYİNIZ malesef biz tavsiye etmiyoruz ama biz oynuyoruz şaka maka biyere evet ne ara zmn gecti be ozledim eski gunleri bana katilan yokmu simdiki zamanmi eski zamanmi ?

ne gunlerdi beeee

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Half-Life

Mesaj gönderen ulyoS »

Barboros yazdı: Sal Kas 20, 2018 2:49 pm bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok

eee tabi hergun okula gitmeyip int kafeye kaçarsak simdi calisiriz oyle ne guzel üniversite 1 olacaktik :(

Kamu Spotu duyuruyor counter strike PİŞMANLIKTIR TAVSİYE ETMEYİNIZ malesef biz tavsiye etmiyoruz ama biz oynuyoruz şaka maka biyere evet ne ara zmn gecti be ozledim eski gunleri bana katilan yokmu simdiki zamanmi eski zamanmi ?

ne gunlerdi beeee
Özlenmiyor değil tabi, ancak geri dönme fırsatım olsa yine 10 yılımı bu oyunlara veririm.
Taha Demirbaş yazdı: Sal Kas 20, 2018 12:54 pm Ve hastalık yayılmaya başladı.
Bir yandan iyi bir yandan lanet okuduğumuz oyun.
123emrullah1234 yazdı: Sal Kas 20, 2018 11:34 am Hızlı
20 yıl sonrayı düşünemiyoruz bile..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Half-Life

alpersoylu34 yazdı: Sal Kas 20, 2018 4:29 pm
Barboros yazdı: Sal Kas 20, 2018 2:49 pm bizim ömrümüz sabahlari anne ben çiktim okula diyip ,internet cafeye gidip , soguk havada int cafe açilana kadar 1 , 2 saat sokaklarda 50 kuruşa ise bi dal mavi lark alip içerdik sonra int cafeye gidiyorsun paran varsa sinirsiz açtirip okul saatine kadar 3 4 saat oturursun yada milleti izlersin yada int cafenin sahibine yalvarirsin abi paspas atiyim temizlik yapayim da bana sinirsiz ac derdik sonra cs 1.6 girer ya asasult ya da dust2 girerdik sonra eve gelirdik yemek yiyip dişari çikip top oynardik akşama kadar sonra akşam tekrar int cafeye gidip half life oynardik o zamanlar tabi yil 2008 dolar 1 tl iphone x yok aleyna tilki yok sagopa kajmer var suriyeliler yok

ne gunlerdi beeee

Özlenmiyor değil tabi, ancak geri dönme fırsatım olsa yine 10 yılımı bu oyunlara veririm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Half-Life

Masa 5 10 Dk uzat abi
Kardeşim sen neden beni izliyorsun
Ekran yapma lan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Half-Life

123emrullah1234 yazdı: Sal Kas 20, 2018 5:50 pm Masa 5 10 Dk uzat abi
Kardeşim sen neden beni izliyorsun
Ekran yapma lan
kardesim yarim saaten az uzatamiyoruz malesef miletti izlemeyin isi olmayan dükkani boşaltsin hadi boş yapmayin 😂😂😂😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Half-Life

Evet bence internet cafe açmalıyız xd

Link: