Küfür engelleme ve uyari
Moderatör: Moderatörler
Küfür engelleme ve uyari
rd_antireklam.sma dosyasini yukleyeceksin digerleri otomatik olusturulmus dosyalar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Küfür engelleme ve uyari
hemen denıyorumredarmygaming yazdı:rd_antireklam.sma dosyasini yukleyeceksin digerleri otomatik olusturulmus dosyalar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Küfür engelleme ve uyari
2 kere yukledım komutlarıda yazdım ama malesef calısmamakta :Sredarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Plugin aşşağıda..
Cvar kodları ;
bu cvar kodundan kaç uyarıda banlanacağını belirleyebilirsin. Fakat dersen ki banlamasın artık 0 yazıp banlamamasını sağlayabilirsin.Kod: Tümünü seç
amx_cvar sv_kre_maxuyari 5
------------------------------------------------------------------
bu cvar kodundan ban suresini ayarlayabilirsin. Banlar dakika hesabıdır. Def deger 30 dk.Kod: Tümünü seç
sv_kre_bansuresi
Zip içerisinde dosyaların nereye atılacağı belirtilmiştir.
Linklerini gizle |
Küfür engelleme ve uyari
@|.Gene[R]aL.|
biraz sizde şanssızlığa denk geliyor. Başkalarında bukadar hata veya sıkıntı çekmiyorum. Çevirmede sıkıntılı olanı yollamışım ozur dilerim.
Çalışan altta yer almaktadır.
biraz sizde şanssızlığa denk geliyor. Başkalarında bukadar hata veya sıkıntı çekmiyorum. Çevirmede sıkıntılı olanı yollamışım ozur dilerim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Küfür engelleme ve uyari
kardesım sımdı sıstem calısmakta yanlız ben su komutu yazıyorumredarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.|
amx_cvar sv_kre_bansuresi 5
5 dk ban yazıyor ama suresız banlıyor ve dıyer komuttuda yazdım ama sukada hakkınız kaldı demıyor.
amx_cvar sv_kre_maxuyari 3 resımlerı atıyorum kardesım
http://i.hizliresim.com/PQjopO.jpg
http://i.hizliresim.com/1NRkkB.jpg
birde reosanda kufurden dolayı yazma sansı varmıdır teşekkürler kardeısm
Linklerini gizle |
Küfür engelleme ve uyari
@|.Gene[R]aL.|
Buyur artık kalan hakları geri doğru sayıyor ve gösteriyor. Böylece daha alışılmış ve anlaşılabilir oldu.
Banlama da reason veya dakikada bir sıkıntı olursa belirt. Dakika 51 'den assagi cekemedim cvar koydum boyle olunca sınırsız felan diyor ise belirtebilirsin.
Buyur artık kalan hakları geri doğru sayıyor ve gösteriyor. Böylece daha alışılmış ve anlaşılabilir oldu.
Banlama da reason veya dakikada bir sıkıntı olursa belirt. Dakika 51 'den assagi cekemedim cvar koydum boyle olunca sınırsız felan diyor ise belirtebilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Küfür engelleme ve uyari
KARDESIM ELINE SAGLIK SORUNSUZ CALISMAKTA SENDEN SON BI RICAM BU KUFUR ENGELLEME EKLENTISI SADECE PLAYERLER ICIN GECERLI OLARAK AYARLANMIS BUNU ADMINLER ICINDE YAPARMISIN SANA ZAHMET BEN PLUGINI KENDIME GORE EDITLEDIGIM ICIN SANA YOLLUYORUM KARDESIM. TEŞEKKÜRLER.redarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
Küfür engelleme ve uyari
@|.Gene[R]aL.|
Buyur dene bir a yetkisi için if işlemini kaldırdım. Yani artık sozcuk incelemede yetki filtresi yapmaması gerekiyor. Fakat adamın ne yazdığını eskisi gibi a yetkisi görüyor..
Buyur dene bir a yetkisi için if işlemini kaldırdım. Yani artık sozcuk incelemede yetki filtresi yapmaması gerekiyor. Fakat adamın ne yazdığını eskisi gibi a yetkisi görüyor..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Küfür engelleme ve uyari
redarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Selam merhaba kardesim eklenti icin oncelikle cok tsekkur ederim eklenti calismakta ama kucum bir sorun mesela eklentilerde kelime yasaklama inine mesela ag ekli ve oyunda bir oyuncu aga yazdiginda bunu kufur olarak algiliyor ag oldugu icin bu eklentide sadece oyuncu ag yazdiginda sistemin algilama imkani yokmu acaba. Teşekkürlerredarmygaming yazdı:@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |