Ct'nin canı gittiğinde kalan canı gösteren pluginim var ancak istediğim gibi çalışmıyor nekadar canı kaldığının yanına Hangi Silah ile ne kadar vurduğunu da yazmasını istiyorum
Şuanki pluginde T'nin canı gittiğinde yazmıyor ct gibi onu da yaparmısınız
Örn:
[Gonzales] [Gardiyan] %name% isimli gardiyana %name% adlı kişi %silahismi% ile %kaç vurduğu% vurdu.
[Gonzales] [Mahkum] %name% isimli mahkum'a %name% adlı kişi %silahismi% ile %kaç vurduğu% vurdu.
Bu konuyu 2.Açışım bi yardımcı olun lütfen çok istiyorum
CT ve T Can göstergesi
Moderatör: Moderatörler
-
UnalTR52
Konu Sahibi - Mesajlar: 64
CT ve T Can göstergesi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
CT ve T Can göstergesi
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init() {
register_plugin("PLUGIN", "VERSION", "nd")
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage, "FwdTakeDamage",0);
}
public FwdTakeDamage(victim, inflictor, attacker, Float:damage, damage_bits) {
if(is_user_connected(victim) && is_user_connected(attacker) && get_user_team(victim) != get_user_team(attacker) && victim != attacker) {
new Float:can = get_entvar(victim,var_health,can)
new isim[33],name[33]
get_user_name(victim,isim,charsmax(isim))
get_user_name(attacker,name,charsmax(name))
new silah[33];
get_weaponname(get_user_weapon(attacker), silah, charsmax(silah));
replace(silah, charsmax(silah), "weapon_", "");
if(floatround(can-damage) <= 0) {
if(get_user_team(victim) == 2) {
client_print_color(0, 0, "^1[^3Gonzales^1] ^4%s ^1isimli gardiyana ^4%s^1 adli kisi ^4%s^1 silahi ile ^4%i^1 hasar vererek oldurdu.",isim,name,silah,floatround(damage))
} else if(get_user_team(victim) == 1) {
client_print_color(0, 0, "^1[^3Gonzales^1] ^4%s ^1isimli mahkuma ^4%s^1 adli kisi ^4%s^1 silahi ile ^4%i^1 hasar vererek oldurdu.",isim,name,silah,floatround(damage))
}
} else {
if(get_user_team(victim) == 2) {
client_print_color(0, 0, "^1[^3Gonzales^1] ^4%s ^1isimli gardiyana ^4%s ^1adli kisi ^4%s ^1silahi ile^4 %i^1 hasar verdi. Kalan cani :^4 %i",isim,name,silah,floatround(damage),floatround(can-damage))
} else if(get_user_team(victim) == 1) {
client_print_color(0, 0, "^1[^3Gonzales^1] ^4%s ^1isimli mahkuma ^4%s^1 adli kisi^4 %s^1 silahi ile ^4%i ^1hasar verdi. Kalan cani : ^4%i",isim,name,silah,floatround(damage),floatround(can-damage))
}
}
}
}| Link: | |
| Linklerini gizle |