Kullanıcı adı değiştirilemiyor diye biliyorum. https://help.steampowered.com/tr/wizard ... ssueid=408 bu linkten kullanıcı adını yaz sonra erişimim yok diyerek atla, seni "Haydi sizi hesabınıza yeniden kavuşturalım!" diye bir sayfaya atıcak. Orada istenilen bilgileri vs. gir. Mail yoluyla cevabı yollarlar.Barboros yazdı: Sal Kas 13, 2018 10:07 pm valla kufur edecem burdan ban yiyecem kareltersizler maili degistirmis steam guard ile kurtarmaya tikladim gmaili degistirmisler normalde jilet_ ile basliyordu degistirmisler![]()
numarami degistirmisler
gmail degismis fakat kullanici adini degistirmemisler
Steam hk
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Steam hk
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Steam hk
steamda mastercard ininal mi oluyordu ?necati_dgn yazdı: Sal Kas 13, 2018 10:37 pmKullanıcı adı değiştirilemiyor diye biliyorum. https://help.steampowered.com/tr/wizard ... ssueid=408 bu linkten kullanıcı adını yaz sonra erişimim yok diyerek atla, seni "Haydi sizi hesabınıza yeniden kavuşturalım!" diye bir sayfaya atıcak. Orada istenilen bilgileri vs. gir. Mail yoluyla cevabı yollarlar.Barboros yazdı: Sal Kas 13, 2018 10:07 pm valla kufur edecem burdan ban yiyecem kareltersizler maili degistirmis steam guard ile kurtarmaya tikladim gmaili degistirmisler normalde jilet_ ile basliyordu degistirmisler![]()
numarami degistirmisler
gmail degismis fakat kullanici adini degistirmemisler
ona gore kart bilgileri istiyor oyun satin aldinizmi felan soruyor kart bilgilerini istiyor
ininal mastercardmi ? yoksa başka birsey mi ? ona gore hangisini secmem lazim
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Steam hk
Hesaba girdiğiniz kullanıcı adı ile arama yapın. Hesabınızın büyük ihtimal çalınıp çalınmadığını o zaman anlayacaksınız.
Steam ile ilgili çalınma & kaybolma durumlarına biz müdahale edemiyoruz malesef.
Steam ile ilgili çalınma & kaybolma durumlarına biz müdahale edemiyoruz malesef.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Steam hk
" Mastercard (Boacompra) " diye geçer.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Steam hk
taha bey sadece yardim istedim nasil yapilir diye .Taha Demirbaş yazdı: Çrş Kas 14, 2018 2:11 am Hesaba girdiğiniz kullanıcı adı ile arama yapın. Hesabınızın büyük ihtimal çalınıp çalınmadığını o zaman anlayacaksınız.
Linklerini gizle |