ban sorunu yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
ban sorunu yardım
selamın aleyküm bir adam var banlanmıyor hemde sw ping atıyor bana yardımcı olurmuzunuz sw 16 oluyor bir kisi geliyor banlıyoruz adam saniyesine geliyor adıda . banlanmıyor bansada hemen geliyor yöneticiler yardımcı olabilirmi
Link: | |
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
Adamın nickini versene Gamer Zamer mi Yoksa?purocan12345 yazdı: Pzr Kas 11, 2018 4:38 pm selamın aleyküm bir adam var banlanmıyor hemde sw ping atıyor bana yardımcı olurmuzunuz sw 16 oluyor bir kisi geliyor banlıyoruz adam saniyesine geliyor adıda . banlanmıyor bansada hemen geliyor yöneticiler yardımcı olabilirmi
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
Bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey yok. Uzaban Yükleyip tekrar deneyin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
ban sorunu yardım
Büyük ihtimalle steam İD changer kullanıyordur.Sen farklı ban yöntemleri dene
Panel ban işini görecektir.
Panel ban işini görecektir.
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
@Taha Demirbaş Csd de rechecker varsa ini dosyasını yollayım güncelleyin. Ben çözdüm o sorunu
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
5-6 ay evvel güncelledik bizde. Sen yine de gönder bana karşılaştırma yaparım. Fakat kullanılan hile sxe magic ise onu kimse çözemez.seypa yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:59 am @Taha Demirbaş Csd de rechecker varsa ini dosyasını yollayım güncelleyin. Ben çözdüm o sorunu
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 2:05 pm5-6 ay evvel güncelledik bizde. Sen yine de gönder bana karşılaştırma yaparım. Fakat kullanılan hile sxe magic ise onu kimse çözemez.seypa yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:59 am @Taha Demirbaş Csd de rechecker varsa ini dosyasını yollayım güncelleyin. Ben çözdüm o sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
İnternetten hazır aldığınız dosyayı kabul edemiyoruz, çünkü bizde hazır aldık ve hatta üstüne eklemeler yaptık. Gönderdiğin inideki dosya isimleri zaten olanlar. :)seypa yazdı: Pzt Kas 12, 2018 4:23 pmresources.iniYek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 2:05 pm5-6 ay evvel güncelledik bizde. Sen yine de gönder bana karşılaştırma yaparım. Fakat kullanılan hile sxe magic ise onu kimse çözemez.seypa yazdı: Pzt Kas 12, 2018 7:59 am @Taha Demirbaş Csd de rechecker varsa ini dosyasını yollayım güncelleyin. Ben çözdüm o sorunu
Linklerini gizle |
ban sorunu yardım
yemedi bu sefer .9Yek'-ta yazdı: Pzt Kas 12, 2018 5:11 pmİnternetten hazır aldığınız dosyayı kabul edemiyoruz, çünkü bizde hazır aldık ve hatta üstüne eklemeler yaptık. Gönderdiğin inideki dosya isimleri zaten olanlar.![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
ban sorunu yardım
@Yek'-ta
Abi bu ban durumları genellikle steam id changer la yapılıyor bende aynısı var ne yaparlarsa yapsınlar ben gene geliyorum
Bence bunu bi inceleyin engelleyin çoğu ban sorunu çözülecektir
Abi bu ban durumları genellikle steam id changer la yapılıyor bende aynısı var ne yaparlarsa yapsınlar ben gene geliyorum
Bence bunu bi inceleyin engelleyin çoğu ban sorunu çözülecektir
Linklerini gizle |