Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

müzik botu hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ahmet ♕

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen Ahmet ♕ »

thesicorpion yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:28 pm beyler artık harbiden sinirlendim ulan müzik botu aldım 2 tane bütün ts3 adreslerine giriyor sadece cs duragi sunucularına girmiyon butun ipleri denedim sayısal ip denedim yeni çıkan website dns sini denedim müzik botunu aldiğım kişiye ulaştım oda cabaladı yapamadı bütün tslere giriyo sadece csduragi ts3 üne girmiyo banlarsanizda banlayın boşa para veriyoz.

ts135.csduragi.website
cs118.csduragi.com
Kardeşim bazı sinusbot scriptleri csduragina giriş sağlayamıyor hangi scripti kullanıyorsunuz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen seypa »

Csduragi senin hosting sağlayıcının ip bloğunu kara listeye almış olamaz mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

müzik botu hakkında

Mesaj gönderen ShooTeR »

HandSome yazdı: Pzr Kas 11, 2018 7:48 pm
thesicorpion yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:28 pm beyler artık harbiden sinirlendim ulan müzik botu aldım 2 tane bütün ts3 adreslerine giriyor sadece cs duragi sunucularına girmiyon butun ipleri denedim sayısal ip denedim yeni çıkan website dns sini denedim müzik botunu aldiğım kişiye ulaştım oda cabaladı yapamadı bütün tslere giriyo sadece csduragi ts3 üne girmiyo banlarsanizda banlayın boşa para veriyoz.

ts135.csduragi.website
cs118.csduragi.com
Kardeşim bazı sinusbot scriptleri csduragina giriş sağlayamıyor hangi scripti kullanıyorsunuz?
Script ile alakası yok arkadaşın VDS sağlayıcı host ip classlarını csdurağı banlamış buyuk ihtimal bu yüzden giremiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli