Kardeşim bazı sinusbot scriptleri csduragina giriş sağlayamıyor hangi scripti kullanıyorsunuz?thesicorpion yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:28 pm beyler artık harbiden sinirlendim ulan müzik botu aldım 2 tane bütün ts3 adreslerine giriyor sadece cs duragi sunucularına girmiyon butun ipleri denedim sayısal ip denedim yeni çıkan website dns sini denedim müzik botunu aldiğım kişiye ulaştım oda cabaladı yapamadı bütün tslere giriyo sadece csduragi ts3 üne girmiyo banlarsanizda banlayın boşa para veriyoz.
ts135.csduragi.website
cs118.csduragi.com
müzik botu hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
müzik botu hakkında
Link: | |
Linklerini gizle |
müzik botu hakkında
Csduragi senin hosting sağlayıcının ip bloğunu kara listeye almış olamaz mı?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
müzik botu hakkında
Script ile alakası yok arkadaşın VDS sağlayıcı host ip classlarını csdurağı banlamış buyuk ihtimal bu yüzden giremiyor.HandSome yazdı: Pzr Kas 11, 2018 7:48 pmKardeşim bazı sinusbot scriptleri csduragina giriş sağlayamıyor hangi scripti kullanıyorsunuz?thesicorpion yazdı: Pzr Kas 11, 2018 6:28 pm beyler artık harbiden sinirlendim ulan müzik botu aldım 2 tane bütün ts3 adreslerine giriyor sadece cs duragi sunucularına girmiyon butun ipleri denedim sayısal ip denedim yeni çıkan website dns sini denedim müzik botunu aldiğım kişiye ulaştım oda cabaladı yapamadı bütün tslere giriyo sadece csduragi ts3 üne girmiyo banlarsanizda banlayın boşa para veriyoz.
ts135.csduragi.website
cs118.csduragi.com
Linklerini gizle |