Kodlama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Kodlama
Kendi başıma kodlama öğrenmek istiyorum
CS 1.6 pawn kodlamasında yapmam gerekenler bilmem gerekenler hakkında bilgi verebilir misiniz
Bir site falan varsa önerirseniz çok sevinirim
CS 1.6 pawn kodlamasında yapmam gerekenler bilmem gerekenler hakkında bilgi verebilir misiniz
Bir site falan varsa önerirseniz çok sevinirim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kodlama
Kodlamaya sıfırdan girmen senin için zor olur. Algoritma çıkarmayı ve #C dilini öğrenmekle başlayabilirsin. Sonrasında Pawna kayarsın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
-
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Kodlama
Bir programı yazarken ilk önce gidiş hattını oluştur
Ardından arada çıkabilecek hatalar için kafanda kurgula

Ardından arada çıkabilecek hatalar için kafanda kurgula

Linklerini gizle |
-
Kodlama
Yanlış bir sınıf olmuş, pawn öğrenmek için şu an forum veremiyorum ancak eski bir forumda dersleri yazılı olarak var bakarak okuyarak öğrenebilirsin araştırırsan bulursun forumu.
Linklerini gizle |
Kodlama
Yapmak istediğin şeylerin bir parçası başka eklentilerin içerisinde olabilir. Misal bir entity oluşturmak istiyorsundur. Ama nasıl yapabileceğin hakkında pek bir fikrin yoktur. Sende içerisinde entity oluşturan bir eklentiyi alıp içerisini incelerek işini görebilirsin.
Böyle böyle gel zaman git zaman kendini geliştirirsin. Şahsen ben bu şekilde öğrendim. Her hangi bir destek almadan kendi kendime.
Böyle böyle gel zaman git zaman kendini geliştirirsin. Şahsen ben bu şekilde öğrendim. Her hangi bir destek almadan kendi kendime.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 110
Kodlama
Reis destek almadan böyleyse destek olsan düşünemiyorumFatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Kas 10, 2018 6:54 am Yapmak istediğin şeylerin bir parçası başka eklentilerin içerisinde olabilir. Misal bir entity oluşturmak istiyorsundur. Ama nasıl yapabileceğin hakkında pek bir fikrin yoktur. Sende içerisinde entity oluşturan bir eklentiyi alıp içerisini incelerek işini görebilirsin.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 110
Kodlama
Gıyaseddin-keyhusrev yazdı: Cmt Kas 10, 2018 10:14 amReis destek almadan böyleyse destek alsan düşünemiyorumFatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Kas 10, 2018 6:54 am Yapmak istediğin şeylerin bir parçası başka eklentilerin içerisinde olabilir. Misal bir entity oluşturmak istiyorsundur. Ama nasıl yapabileceğin hakkında pek bir fikrin yoktur. Sende içerisinde entity oluşturan bir eklentiyi alıp içerisini incelerek işini görebilirsin.
Böyle böyle gel zaman git zaman kendini geliştirirsin. Şahsen ben bu şekilde öğrendim. Her hangi bir destek almadan kendi kendime.![]()
Linklerini gizle |