Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
ve ek olarak 2 farklı yabancı sunucuya giriş yapmayı denedim 1 tanesi tıpkı csdurağı sunucuları gibi Counter Strike: Source olarak gösteriyor ve girişe izin vermiyor Sorry.... şeklinde hata veriyor diğerine ise sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum
Giriş yapamadığım sunucunun Gametracker Server Veriables kısmındaki reply format komutunun değeri şu şekilde
Ve eğer ki bu ayarlar saldırıları engelliyor ise, evet CSDurağı clientinden yada giriş izni olan başka bir client den sunuculara bağlanabilirler. 3-5 oyuncu için bütün sunucular tehlikeye atılamaz.
The Professiona͏l yazdı: Prş Kas 08, 2018 3:24 pm
3-5 oyuncu hmm... Yaşasın pro sunucular!
Bu algıyı yaratmaya çalışarak nereye varmak istiyorsun bilmiyorum ama bugün tersinde olduğun için sonraki 6 günü de hesaba katarak 1 hafta forumdan uzaklaştırıldın. Burada sadece kendini düşünüyorsun, oyuncu kaybından ise önüne ne çıkarsa onu suçluyorsun. İlk oyunlara bak, Sorry hatası için gelen ip ne mod?
--------------------
pro.csduragi.com a bir ayar yaptım, Steam clienti yada CSD clienti olupta pro.csd ye giremezseniz muhakkak buraya yazın, bakalım.
@holigan bahsettiğin dönemde de oyunyöneticisi deli gibi saldırı yiyordu, bu sebep ile GT de ilk sıralar bize aitti. Hatta insanlar oyunyöneticisinden bıkmış csdurağından ip alıyordu, hatta .net uzantılı ipler bile kiralanmıştı. Oyunyöneticisi saldırıları engelleyince gene eskisi gibi oldu.
Sizleri tatmin etmek için ne yapalım? Saldırı geliyor, engelleniyor. Şuanda tamamı ilen boş konuşuyoruz. İlerde diğer oyun sunucuları da reunion güncellediğinde onlarda da bu client zorunluluğu olacak.
Şuan takip ettiğim, koşulları sağlamış olan oyuncuların sorry diye sunuculara girememesi. Sizden bunun geri dönüşünü bekler iken inatla farklı konular hakkında konuşuyorsunuz. Bana istediğim geri dönüşü verin, bende reunion u geliştiren kişilere geri dönüş yaparak bu sorry sorununu çözelim.
csduragindan indirdiğim cs ile oynuyordum ama csduragi her tıklamada facebook sayfasını açıp donan bi cs sürümü yayınlayınca sade orjinalcs ile oynamaya başladım şimdi hiçbir sunucuya girilmiyor.hepsinde sorry yazıyor.orjinal cs ile oynama şansım yok mu
ciqaram yazdı: Prş Kas 08, 2018 8:20 pm
csduragindan indirdiğim cs ile oynuyordum ama csduragi her tıklamada facebook sayfasını açıp donan bi cs sürümü yayınlayınca sade orjinalcs ile oynamaya başladım şimdi hiçbir sunucuya girilmiyor.hepsinde sorry yazıyor.orjinal cs ile oynama şansım yok mu
orjinal cs dediğin steam üzerinden mi? İndirme linkini atar mısın?
Birde pro.csduragi.com a girdiğinde sana verdiği cevap nedir?