Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Severlera girmiyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Severlera girmiyor

Mesaj gönderen Yek'-ta »

ciqaram yazdı: Prş Kas 08, 2018 8:44 pm steam üzerinden değil hiçbir oynama yapılmamış crackli cs.herhangi bi svye ye girmeye çalıştığımda sorry diyor.diğer oyun sunucularında sıkıntı yok
pro.csduragi.com a giriş yapıp ne cevap alacaksınız bakabilir misiniz? Birde şuanda v7 üstüne v23 kurulan clientlerin girişi engelli. Sebebi ise reunion modülünde kapalı olarak gelmesi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sorumakinesi

Severlera girmiyor

Mesaj gönderen sorumakinesi »

Yek'-ta yazdı: Prş Kas 08, 2018 9:04 pm pro.csduragi.com a giriş yapıp ne cevap alacaksınız bakabilir misiniz? Birde şuanda v7 üstüne v23 kurulan clientlerin girişi engelli. Sebebi ise reunion modülünde kapalı olarak gelmesi.
Steam kullanıyorum, belirtilen hata ve benzerleri ile henüz karşılaşmadım. Sadece zaman zaman bağlantı kopmaları ve oyun akışında yavaşlama oluyor. Ek olarak favoriler de ekli olan sunucular zaman zaman listelenmiyor. @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Severlera girmiyor

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yorumları sildim, konuya odaklanalım... Hala istediğim geri dönüşü alamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Severlera girmiyor

Mesaj gönderen Levelsiz »

CSD serverlarına girmek için CSD clientinin veya Steam'in zorunlu olduğunu resmi ana sayfaya ve web serverliste de (csduragi.com...) yazarsanız sevinirim. Forumu takip etmeyen bir user nereden bilecek zorunlu olduğunu. Belkide ''csdurağı sv'lerine girmiyor'' deyip başka sunucu şirketlerinin sv'lerine yönelmesinler. Ben sunucu sahibi olarak bir user'in bile serverıma girmesini önemli buluyorum, sizde bunu yaparsanız sevinirim. Userler Kahin değil ya ?

Ömer Telli'ye iletmenizi rica edeceğim.
@Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Severlera girmiyor

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İnatla farklı cevaplar attığınız için konu silinenlere taşınmıştır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli