Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

jessinary saldırı hak.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

jessinary saldırı hak.

Mesaj gönderen Barbaros »

benim tsme de saldiri atildi bunlarin kuruculari dan fakat sucu baska klana atillar ben oranin kurucusuyla konustum benimle alakam yoktur dedi kendisini etiket yapmak istemiyorum sorun olur diye heyer yorumumu goruyorsa muhtemelen bana hak verceğini dusunuyorum bu klanin hatallari cok gereken yapilsin lütfen gerekenin yapilmasina arz ediyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

jessinary saldırı hak.

Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:03 pm
ShooTeR yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:01 pm Şikayet bölumu kapalıdır.
evet ama ortada magdur kalan benım ismimi karalamalarına izin vermemem bu kişiler yapdıgında kermi kalıcakdır insallah geregi yapılır
yorumlarda seni destekleyen çok kisi var bende destekliyorum bu klan banada aynisini yapti sikayet bolumu kapali olsada ömer bey size ve bizlere hak vereceğini duşunuyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

jessinary saldırı hak.

Jessinary15 yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:42 pm
Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:27 pm SUAN şu dakkada norveclı jessınaryde ts90 yetkısı mevcuttur kanıt https://i.hizliresim.com/X6n1vD.png
Gece Saatlerinde Ts girmiyorum Az Önce Sırf Bu olaydan dolayı girdim ve Cik tim gerekeni mutlaka yapacaklardır Emin Olun Ben Yokken
ne biçim dönüş yaptin be tofaşmisin mübarek az önce haberim yoktu diyorsun sonra onun olduğunu fark edince çaktirmadim diyorsun şimdide bu olaylari duyunca tsye girdim diyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

jessinary saldırı hak.

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

https://i.hizliresim.com/JD5JQo.png ben kanıtları sunuyorum artık sayın ömer bey geregini yapmasını beklicez herkes iyi geceler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

jessinary saldırı hak.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Şikayet bölümü kapalıdır. TS yetkilerini kendiniz ayarlayın, tanımadığınız bilmediğiniz kişilere yetki verip buraya saldırdılar diye konu açmayın. Şikayet bölümü kapalı olduğu süre içerisinde omer@csduragi.com a mail atın, aksi taktirde forumdan uzaklaştırılırsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli