jessinary saldırı hak.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
jessinary saldırı hak.
benim tsme de saldiri atildi bunlarin kuruculari dan fakat sucu baska klana atillar ben oranin kurucusuyla konustum benimle alakam yoktur dedi kendisini etiket yapmak istemiyorum sorun olur diye heyer yorumumu goruyorsa muhtemelen bana hak verceğini dusunuyorum bu klanin hatallari cok gereken yapilsin lütfen gerekenin yapilmasina arz ediyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
jessinary saldırı hak.
yorumlarda seni destekleyen çok kisi var bende destekliyorum bu klan banada aynisini yapti sikayet bolumu kapali olsada ömer bey size ve bizlere hak vereceğini duşunuyorumAyaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:03 pmevet ama ortada magdur kalan benım ismimi karalamalarına izin vermemem bu kişiler yapdıgında kermi kalıcakdır insallah geregi yapılır
Linklerini gizle |
-
jessinary saldırı hak.
ne biçim dönüş yaptin be tofaşmisin mübarek az önce haberim yoktu diyorsun sonra onun olduğunu fark edince çaktirmadim diyorsun şimdide bu olaylari duyunca tsye girdim diyorsunJessinary15 yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:42 pmGece Saatlerinde Ts girmiyorum Az Önce Sırf Bu olaydan dolayı girdim ve Cik tim gerekeni mutlaka yapacaklardır Emin Olun Ben YokkenAyaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:27 pm SUAN şu dakkada norveclı jessınaryde ts90 yetkısı mevcuttur kanıt https://i.hizliresim.com/X6n1vD.png
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
jessinary saldırı hak.
https://i.hizliresim.com/JD5JQo.png ben kanıtları sunuyorum artık sayın ömer bey geregini yapmasını beklicez herkes iyi geceler
Linklerini gizle |
jessinary saldırı hak.
Şikayet bölümü kapalıdır. TS yetkilerini kendiniz ayarlayın, tanımadığınız bilmediğiniz kişilere yetki verip buraya saldırdılar diye konu açmayın. Şikayet bölümü kapalı olduğu süre içerisinde omer@csduragi.com a mail atın, aksi taktirde forumdan uzaklaştırılırsınız.
Linklerini gizle |