Aga Iste Bunlar Şikayet Bölumu Kapali Diye Istediklerini Yapiyorlar. Saldiri Yapiyorlar , Dine Ulkeye Kufur Ediyorlar.
jessinary saldırı hak.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
jessinary saldırı hak.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
jessinary saldırı hak.
simdi sıkayet bölümü kapalı die konum silince fakat bu kişiler gülücek yanlarında kar kalcak sikayet bolumu kapalı die devam edicekler bunun bır cozumu yokmu acaba ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
jessinary saldırı hak.
Şikayet bölümü kapali olabilir. Ama şikayetlerinizi omer@csduragi.com a duzgun bir uslup ve kanitlar ile atarsan Ömer bey gerekli log,ip vs tüm kontrolleri yapar.Ayaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:08 pm simdi sıkayet bölümü kapalı die konum silince fakat bu kişiler gülücek yanlarında kar kalcak sikayet bolumu kapalı die devam edicekler bunun bır cozumu yokmu acaba ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
jessinary saldırı hak.
Şimdi Beyler Çoğu Kişi Bana Ve Klanima Küfür Edecektir Haklilarda Norveçli Kişisinin Klanima İlk Geldiğinde Norveçli Olduğunu Bilmiyordum Fakat Sonradan Öğrendiğimde Çaktırmadım Ona Bir Oyun Oynamak İstedim Ama Adam Hızlı Çıktı Ve Çoğu Kişide Bana İnanmayacaktır Inanmayanlarda Haklıdır Ahmetcan Aho Konusuna Gelince Bu Şahısla Alakalı Gundem Bir Konu Var Burda Açmak İstemiyorum Ama Bu Arkada sin Yetksini Ve Ozel Yetkilerini Kapatma ma Rağmen Geldigimde Bunun Yetkisi Oluyor Yetkiyi Veren Kişiyi de Buldum Bu İkisini Klandan Attım Şimdi Klan Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Vardır Klanin Yönetim Ekibini Tanıyan Arkadaşlar Vardır Diğer Sahislar Dışında Yönetim Ekibimiz CSDuragında Saldırı Yapacak Tipler Ve Adamlar Değillerdir Diğer Şahıslarda Kalıcı Olarak Klandan Atılmışlardır Ayaş Beni Tanır Benle Bi Sorunu Yoktur Diye Umuyorum Arkadaşlar Adına Özür Dilerim Ve Ayrıca Tüm CSDuragindan Tüm Herkesten Arkadaşlar Adına Özür Dilerim Kusura Bakmayın Bidaha Bunlar Asla Ne CSDuragında Nede Klanimda Olmaz
Linklerini gizle |
jessinary saldırı hak.
Gecen Ben Geldim Sana Soyledim Aho Boyle , Norvecli Boyle Sen Napdin Adamlarinin Yaninda Kufur Edib Banliyordun Simdimi Aklina Geldi ?Jessinary15 yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:18 pm Şimdi Beyler Çoğu Kişi Bana Ve Klanima Küfür Edecektir Haklilarda Norveçli Kişisinin Klanima İlk Geldiğinde Norveçli Olduğunu Bilmiyordum Fakat Sonradan Öğrendiğimde Çaktırmadım Ona Bir Oyun Oynamak İstedim Ama Adam Hızlı Çıktı Ve Çoğu Kişide Bana İnanmayacaktır Inanmayanlarda Haklıdır Ahmetcan Aho Konusuna Gelince Bu Şahısla Alakalı Gundem Bir Konu Var Burda Açmak İstemiyorum Ama Bu Arkada sin Yetksini Ve Ozel Yetkilerini Kapatma ma Rağmen Geldigimde Bunun Yetkisi Oluyor Yetkiyi Veren Kişiyi de Buldum Bu İkisini Klandan Attım Şimdi Klan Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Vardır Klanin Yönetim Ekibini Tanıyan Arkadaşlar Vardır Diğer Sahislar Dışında Yönetim Ekibimiz CSDuragında Saldırı Yapacak Tipler Ve Adamlar Değillerdir Diğer Şahıslarda Kalıcı Olarak Klandan Atılmışlardır Ayaş Beni Tanır Benle Bi Sorunu Yoktur Diye Umuyorum Arkadaşlar Adına Özür Dilerim Ve Ayrıca Tüm CSDuragindan Tüm Herkesten Arkadaşlar Adına Özür Dilerim Kusura Bakmayın Bidaha Bunlar Asla Ne CSDuragında Nede Klanimda Olmaz
Linklerini gizle |
-
jessinary saldırı hak.
Zamanında söylemiştim, klanın asıl kurucusu Alperenalp de saldırı atan bir şahıs. Bunu yt hesabındaki videolarla kanıtlamıştık. Ancak şikayet bölümü kapalı diye @EmirhanBeyBeta ile sustuk bekledik. Lütfen siz de şikayet bölümü açılana kadar ya Ömer beye mail atın ya da aranızda halledin.
@Jessinary15 kullanıcısının da bilerek isteyerek yasaklı kullanıcı barındırmasına da ne bileyim engel olabilir bence yöneticiler :=)
@Jessinary15 kullanıcısının da bilerek isteyerek yasaklı kullanıcı barındırmasına da ne bileyim engel olabilir bence yöneticiler :=)
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
jessinary saldırı hak.
SUAN şu dakkada norveclı jessınaryde ts90 yetkısı mevcuttur kanıt https://i.hizliresim.com/X6n1vD.png
Linklerini gizle |
jessinary saldırı hak.
Girdigim Gibi BanlandimAyaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:27 pm SUAN şu dakkada norveclı jessınaryde ts90 yetkısı mevcuttur kanıt https://i.hizliresim.com/X6n1vD.png

Linklerini gizle |
-
jessinary saldırı hak.
Yetkıler Bu Kişilere Bir El Atmassa Konu Uzar Bu Kişilerde Devam Eder....
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.80
- Clan İsmi: Jessinary
- İletişim:
jessinary saldırı hak.
Gece Saatlerinde Ts girmiyorum Az Önce Sırf Bu olaydan dolayı girdim ve Cik tim gerekeni mutlaka yapacaklardır Emin Olun Ben YokkenAyaz Hepyek yazdı: Sal Kas 06, 2018 10:27 pm SUAN şu dakkada norveclı jessınaryde ts90 yetkısı mevcuttur kanıt https://i.hizliresim.com/X6n1vD.png
Linklerini gizle |