Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

JB Menüye golden ak ekleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Necati Doğan »

Captan Price yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:10 pm
necati_dgn yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:07 pm GoldenAk.sma
Yalnız şöyle bir sorun var, jbmenuden de 180 jb çekecek eklenti de ise cvarı 180 olarak girilmiş. 2 eklenti de jb çekecek diye düşünüyorum...
İki kere çekmezdi sadece jb kontrolü yaptırıyorum fakat jbmenu editlemene göre ilk jb eksiliyor. Adamın 180 jb si varsa ilk önce jb si gidecek sonra kontrol olacaktı. Ona göre düzenleme yaptım.
sanane01 yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:17 pm ikisini de 90 jb yaparız 180 e eşitleriz :D ya da jb alma olayını birinden kaldırırım ben
Senin dediğinde olmaz sadece kontrol yapılıyor benimkinde. Aşağıda olması gerekeni attım. Deneyebilir misin ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

necati_dgn yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:25 pm
Captan Price yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:10 pm
necati_dgn yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:07 pm GoldenAk.sma
Yalnız şöyle bir sorun var, jbmenuden de 180 jb çekecek eklenti de ise cvarı 180 olarak girilmiş. 2 eklenti de jb çekecek diye düşünüyorum...
İki kere çekmezdi sadece jb kontrolü yaptırıyorum fakat jbmenu editlemene göre ilk jb eksiliyor. Adamın 180 jb si varsa ilk önce jb si gidecek sonra kontrol olacaktı. Ona göre düzenleme yaptım.
sanane01 yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:17 pm ikisini de 90 jb yaparız 180 e eşitleriz :D ya da jb alma olayını birinden kaldırırım ben
Senin dediğinde olmaz sadece kontrol yapılıyor benimkinde. Aşağıda olması gerekeni attım. Deneyebilir misin ?
Kontrol yapıyorsa başka edit yapmaya gerek yok ki..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
İletişim:

@Captan Price hocam diyelim sende 180jb var. Menüden satın almaya tıkladın. 180JB'n eksildi. Ardından ak plugininde jb kontrolü oluyor fakat eksilmiş JB ile kontrol yapıcaktır. O yüzden AK yi vermez. Ayrıca menü dışında /goldenak yazıp alanlar hiç jb eksilmeden alıcaklardı. En son attığım hali düzgün halidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

necati_dgn yazdı: Cum Kas 02, 2018 9:31 pm @Captan Price hocam diyelim sende 180jb var. Menüden satın almaya tıkladın. 180JB'n eksildi. Ardından ak plugininde jb kontrolü oluyor fakat eksilmiş JB ile kontrol yapıcaktır. O yüzden AK yi vermez. Ayrıca menü dışında /goldenak yazıp alanlar hiç jb eksilmeden alıcaklardı. En son attığım hali düzgün halidir.
Yok onu unuttuğumu söyleyip sana teşekkür ettim zaten. Biliyorum benim attığım ile jbsiz çekeceklerini, anlatmaya çalıştığım konu oyuncunun 400 jbsi var ise 360 jb mi çekecek ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
İletişim:

Hayır 400 jb si varsa 180 çeker ak yide verir ama 180 varsa 180 çekip ak yide vermez :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
sanane01

Mesaj gönderen sanane01 »

Teşekkür ederim yardımınız için çalışıyor sorunsuz bir şekilde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala