Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Giriş Kısmındaki "OyunAyarları" Hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Orası gizli bölge. Oraya girdiğinde cinler sana musallat oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

[@Bilinmeyen Etiket] Bu kadar rivayet anlatıldı. Gerçeğini sizden öğrenebilir miyiz ? Gerçekten bende merak ettim oranın ne işe yaradığını...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

'Squeezy
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen 'Squeezy »

Arkadaşlar oraya sakın girmeye çalışmayın. Girenler bir daha çıkmamak üzere değişik bir aleme giriyor. Bir arkadaşımı bu yüzden kaybettim. Ömer Telli'nin uyarılarını dikkate alın, Allah muhafaza.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Captan Price yazdı: Cum Kas 02, 2018 4:01 pm [@Bilinmeyen Etiket] Bu kadar rivayet anlatıldı. Gerçeğini sizden öğrenebilir miyiz ? Gerçekten bende merak ettim oranın ne işe yaradığını...
Oyun ayarları dediğine göre kesinlikle uzaylılar gelecek. Bir önceki mesajını ironi olarak attığını varsaydım ve mesajına cevap vermemiştim. Ancak şöyle diyebilirim ki değiştirilmemesi için bazı ayarlar içerisine gömülmüş olabilir. CSD Clientinden girenler anında şu iplere yön alsın gibi gibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ben bile hatırlamıyorum, muhtemelen tuş,sens, çözünürlük ayarlarını falan koyacaktım bir sonraki versiyonda öyle kalmış :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

Oyundaki Nick Oyndaki pw ayarlanıyordu ordan adım gibi hatırlıyorm :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

masquerade yazdı: Cum Kas 02, 2018 4:48 pm Oyundaki Nick Oyndaki pw ayarlanıyordu ordan adım gibi hatırlıyorm :D :D
Adminlik ayarlarıdır orası Oyun Ayarları olsa duramazsın :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

alpersoylu34 yazdı: Cum Kas 02, 2018 4:27 pm
Captan Price yazdı: Cum Kas 02, 2018 4:01 pm [@Bilinmeyen Etiket] Bu kadar rivayet anlatıldı. Gerçeğini sizden öğrenebilir miyiz ? Gerçekten bende merak ettim oranın ne işe yaradığını...
Oyun ayarları dediğine göre kesinlikle uzaylılar gelecek. Bir önceki mesajını ironi olarak attığını varsaydım ve mesajına cevap vermemiştim. Ancak şöyle diyebilirim ki değiştirilmemesi için bazı ayarlar içerisine gömülmüş olabilir. CSD Clientinden girenler anında şu iplere yön alsın gibi gibi.
İroni değil, gerçekten CSDurağının kendine ait şifrelemesi mevcut. Aynı şey forum hesapları, panel şifreleri ve yaptıkları exe'li uygulamalarda da geçerli. Bütün şifreleme yöntemleri ile karşılaştırabilirsin. Hiç biri ile uyuşmaz, denediğimden söylemiyorum kesinlikle. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

'Squeezy
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen 'Squeezy »

Captan Price yazdı: Cum Kas 02, 2018 5:04 pm
alpersoylu34 yazdı: Cum Kas 02, 2018 4:27 pm
İroni değil, gerçekten CSDurağının kendine ait şifrelemesi mevcut. Aynı şey forum hesapları, panel şifreleri ve yaptıkları exe'li uygulamalarda da geçerli. Bütün şifreleme yöntemleri ile karşılaştırabilirsin. Hiç biri ile uyuşmaz, denediğimden söylemiyorum kesinlikle. :)
matrix sanki :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala