Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverlar anlık olarak takılıyor [Aktif Konu]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

@hilalgaming servere girip baktım ve dediğin gibi takılmalar var. Yoğunluktanmıdır yoksa attack mı var bilmiyorum. Bu arada yönlendirme alıyomusunuz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hilalgaming

Mesaj gönderen hilalgaming »

holigan yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:55 pm
hilalgaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:26 pm Merhabalar,
cs167 yöneticisiyim. Türkiye'de 1. Dünyada'da ilk 5'e girdikten sonra serverımızda sıkıntılar daimi olmaya başladı. Özellikle son 2 haftadır sürekli takılıyor. Pingler yükseliyor, iniyor. Sabit bir ping durumu yok. Lagdan oyun dönmüyor. Bütün eklentiler kapatılarak, oyuncular serverdan atılarak, servera şifre koyularak denedik. Yine oyun takılıyor...

Bu durum çok can sıkıcı hale gelmeye başlayınca forumda bunu belirtmeye çalıştı, diğer yönetici arkadaşım. Ömer Bey, cs167'nin işlemciyi çok yorduğunu ve yorum yapmayacağını belirtti. Biz bu durumu gerçekten anlayamadık. Serverı deatmatch serverlar içerisinde Dünya'da ilk 5'e getirdik ve güzel bir aile ortamı yakaladık. Üzerine bu kadar emek verilmiş, kalite yakalanmış bir serverın bunlar yaşaması çok talihsizce... Bu lag, ping durumunun olmasını sağlayan nedir? Çözüm nedir? Bu konuda sizden hala cevap beklemekteyiz...

Bu arada bugün Youtube'da fark ettiğim bir videoyu sizlerle paylaşıyorum. Bir hacker tarafımdan serverımıza ataklar yapılmış, videoda da kanıtı var. Şu son 2 haftanın özetini gösteriyor sanırım bu video. Özellikle 2.30'dan itibaren bakınız. https://www.youtube.com/watch?v=ZiYqSR7PUIg

Velhasılı kelam, ciddi anlamda çözüm bekliyoruz...

NOT: Buraya bu konuda yazmıştık; ama yeterli cevap alamadığımız için yeni konu açmıştım.
sunucuda uzun süredir çeşitli sıkıntılar yaşanıyor
bir taraf düzeltilirken diğer bir sıkıntı çıkıyor
her sorun gibi bunlarda zamanla halledilecek ama olan senin oyuncu topluluğuna olacak
CSDurağı da şuanki durumdan dolayı zarar görüyor ama çözülmesini beklemekten başka bir şansımız yok
geçen yazda bende benzer bir tempo/ortam yakalamıştım gelen saldırılar veya saldırıları gidermek için yapılan çeşitli değişiklikler ile bu kitleden geriye çok az şey kaldı :)
tekrar toparlamak için gerekli heves şuan bulunmuyor bende
umarım seninde hevesin/ilgin kaçmadan bu problemler düzelir
Malesef ki hala cevap alabilmiş değiliz...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

hilalgaming yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:42 pm Malesef ki hala cevap alabilmiş değiliz...
Şuanda takılma bir tek sizin sunucunuzda var. Sunucunuza rcon ile bağlanıp stats bilgisi çekin. Orada % kaç CPU harcadığınızı ekran görüntüsü çekerek buraya atın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

saw_infinity
Server Ip/DNS: 213.238.173.59
Clan İsmi: S[a]w # Clan
İletişim:

Mesaj gönderen saw_infinity »

Yek'-ta yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:45 pm
hilalgaming yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:42 pm Malesef ki hala cevap alabilmiş değiliz...
Şuanda takılma bir tek sizin sunucunuzda var. Sunucunuza rcon ile bağlanıp stats bilgisi çekin. Orada % kaç CPU harcadığınızı ekran görüntüsü çekerek buraya atın.
Lag sorunu benim serverimde de hala devam ediyor ve kesin bir çözüm, açıklama v.b bir şey yapılmadı son yazdığıma hala
En son Yek'-ta tarafından Cmt Eki 27, 2018 11:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: kalın yazı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

saw_infinity yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:52 pm Lag sorunu benim serverimde de hala devam ediyor ve kesin bir çözüm, açıklama v.b bir şey yapılmadı son yazdığıma hala
Sunucuna girip baktım, 9 kişi vardı takılma yoktu. Sunucu dolduğu vakit eklentilerin yoruyor olabilir. Üstte çıkan hud mesajı bile buna sebebiyet verebilir. Sizde sunucunuz takıldığı vakit rcon ile bağlanıp stats bilgisini ekran görüntüsünü çekerek buraya atın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

Yek'-ta yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:45 pm
akşamüstü 17:57 civarı sunucu 15-20 saniye takılmış
3 adminimden mesaj gelmiş :)
yeni okuyabildim
cs59

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

saw_infinity
İletişim:

Yek'-ta yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:59 pm
saw_infinity yazdı: Cmt Eki 27, 2018 11:52 pm Lag sorunu benim serverimde de hala devam ediyor ve kesin bir çözüm, açıklama v.b bir şey yapılmadı son yazdığıma hala
Sunucuna girip baktım, 9 kişi vardı takılma yoktu. Sunucu dolduğu vakit eklentilerin yoruyor olabilir. Üstte çıkan hud mesajı bile buna sebebiyet verebilir. Sizde sunucunuz takıldığı vakit rcon ile bağlanıp stats bilgisini ekran görüntüsünü çekerek buraya atın.
Yazdığım saatte olmadı önceki attığım posttan bahsetmiştim ama yine dün, gün içinde oldu. Saldırılardan önce server fullken hic bir sorun yoktu şuanda da yok full olsun veya olmasın 15 kişiyle bile oynarken lag loss oluşuyor yani serverin doluluğuyla ilişkili bir şey olmadı boşken de doluykende oluyor. Eklentilerden de olduğunu düşünmüyorum söylediğim gibi önceden fullkende bir problem yoktu. Tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım rcon olayını. Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

StVaveyla
Clan İsmi: TEAMRUBYGG

Mesaj gönderen StVaveyla »

Bu olayların sadece 1.6 ile alakası yok csduragi ile hiç yok çünkü csgodayken bile bu aralar anlık takılmalar oluyor ve sesler gidiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

saw_infinity
İletişim:

Arkadaşlar sorunlarım hala devam ediyor neden bir çözüm bulunamıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Bu sorunlar çözüleli çok oldu eğer problem yaşıyorsanız ne problemi yaşadığınızı detaylı bir şekilde yeni bir konu açın inceleyelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli