Serverlar anlık olarak takılıyor [Aktif Konu]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: Adora ~ GaminG
Serverlar anlık olarak takılıyor
serverime lag giriyor yardım edermisiniz serverim dolmuyor bu yüzden
Link: | |
Linklerini gizle |
IP adresiniz?TheEminReis yazdı: Sal Eki 23, 2018 8:14 pm serverime lag giriyor yardım edermisiniz serverim dolmuyor bu yüzden
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Adora ~ GaminG
Sizin sorun da eklentilerden kaynaklı. Muhtemelen eklentileri yükler iken hiç hatalarına bakmamışsınız ve bu yüzden CPU değeri yükseklerde geziyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
En dikkat edilmesi gereken mesele ; eklenti içerisinde ki yanlış FOR , WHİLE ve Sürekli Kendini tekrar eden Başlıklar.
Linklerini gizle |
Ve bitirilmeyen tasklarFatih ~ EjderYa yazdı: Çrş Eki 24, 2018 10:25 am En dikkat edilmesi gereken mesele ; eklenti içerisinde ki yanlış FOR , WHİLE ve Sürekli Kendini tekrar eden Başlıklar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.59
- Clan İsmi: S[a]w # Clan
- İletişim:
Yeni bakabilme fırsatı buluyorum. Dediğiniz gün kapat aç yaptım o an sorun yoktu fakat bugün servere girdim ve 15.50 civarlarında yine aynı şekilde lag olmuşmaya başladı hala daha sürüyor büyük ihtimal önceki günlerde de böyle sorunlar olduÖmer TELLİ yazdı: Pzr Eki 21, 2018 8:55 pmBu tür modlarda tam verimli tespit yapamıyoruz ancak incelemeye alıyorum.saw_infinity yazdı: Pzr Eki 21, 2018 8:35 pmcs238.csduragi.com & 213.238.173.238Ömer TELLİ yazdı: Pzr Eki 21, 2018 5:00 pm Bir kaç düzenleme daha yapıldı, sorun olursa tekrar bildirim.
Şuan eski yaptığı ataklar hala devam ediyor ancak etki etmiyor.
Saat 20.32 sorun hala ara ara devam etmekte serveri gözlemliyorum. 1 saat önce video çekmiştim yeni yüklendi linkini bırakıyorum.
Bunny, ateş etme ve oyuncuların tepkilerini gözlemleyin.
https://youtu.be/7hRFOmss5P8
Sabah bir güncelleme yaptık tüm sunucuları reslemeye çalıştık ancak sizinki reslenmemiş. Yakşalık bir 418 saatir sunucunuz açık, bir kapat aç yapar mısınız ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Benim swde takılma bazen nadir bir şekilde oluyor ama genelde sw map değiştirirken kendini kapatıyor loglarda bir şey yok pluginlerim sıkıntısız diemem ama o kadar büyük sıkıntılarda yok tek tük 5 yada 6 pluginde hata var
Linklerini gizle |
-
Merhabalar,
cs167 yöneticisiyim. Türkiye'de 1. Dünyada'da ilk 5'e girdikten sonra serverımızda sıkıntılar daimi olmaya başladı. Özellikle son 2 haftadır sürekli takılıyor. Pingler yükseliyor, iniyor. Sabit bir ping durumu yok. Lagdan oyun dönmüyor. Bütün eklentiler kapatılarak, oyuncular serverdan atılarak, servera şifre koyularak denedik. Yine oyun takılıyor...
Bu durum çok can sıkıcı hale gelmeye başlayınca forumda bunu belirtmeye çalıştı, diğer yönetici arkadaşım. Ömer Bey, cs167'nin işlemciyi çok yorduğunu ve yorum yapmayacağını belirtti. Biz bu durumu gerçekten anlayamadık. Serverı deatmatch serverlar içerisinde Dünya'da ilk 5'e getirdik ve güzel bir aile ortamı yakaladık. Üzerine bu kadar emek verilmiş, kalite yakalanmış bir serverın bunlar yaşaması çok talihsizce... Bu lag, ping durumunun olmasını sağlayan nedir? Çözüm nedir? Bu konuda sizden hala cevap beklemekteyiz...
Bu arada bugün Youtube'da fark ettiğim bir videoyu sizlerle paylaşıyorum. Bir hacker tarafımdan serverımıza ataklar yapılmış, videoda da kanıtı var. Şu son 2 haftanın özetini gösteriyor sanırım bu video. Özellikle 2.30'dan itibaren bakınız. https://www.youtube.com/watch?v=ZiYqSR7PUIg
Velhasılı kelam, ciddi anlamda çözüm bekliyoruz...
NOT: Buraya bu konuda yazmıştık; ama yeterli cevap alamadığımız için yeni konu açmıştım.
cs167 yöneticisiyim. Türkiye'de 1. Dünyada'da ilk 5'e girdikten sonra serverımızda sıkıntılar daimi olmaya başladı. Özellikle son 2 haftadır sürekli takılıyor. Pingler yükseliyor, iniyor. Sabit bir ping durumu yok. Lagdan oyun dönmüyor. Bütün eklentiler kapatılarak, oyuncular serverdan atılarak, servera şifre koyularak denedik. Yine oyun takılıyor...
Bu durum çok can sıkıcı hale gelmeye başlayınca forumda bunu belirtmeye çalıştı, diğer yönetici arkadaşım. Ömer Bey, cs167'nin işlemciyi çok yorduğunu ve yorum yapmayacağını belirtti. Biz bu durumu gerçekten anlayamadık. Serverı deatmatch serverlar içerisinde Dünya'da ilk 5'e getirdik ve güzel bir aile ortamı yakaladık. Üzerine bu kadar emek verilmiş, kalite yakalanmış bir serverın bunlar yaşaması çok talihsizce... Bu lag, ping durumunun olmasını sağlayan nedir? Çözüm nedir? Bu konuda sizden hala cevap beklemekteyiz...
Bu arada bugün Youtube'da fark ettiğim bir videoyu sizlerle paylaşıyorum. Bir hacker tarafımdan serverımıza ataklar yapılmış, videoda da kanıtı var. Şu son 2 haftanın özetini gösteriyor sanırım bu video. Özellikle 2.30'dan itibaren bakınız. https://www.youtube.com/watch?v=ZiYqSR7PUIg
NOT: Buraya bu konuda yazmıştık; ama yeterli cevap alamadığımız için yeni konu açmıştım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
sunucuda uzun süredir çeşitli sıkıntılar yaşanıyorhilalgaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:26 pm Merhabalar,
bir taraf düzeltilirken diğer bir sıkıntı çıkıyor
her sorun gibi bunlarda zamanla halledilecek ama olan senin oyuncu topluluğuna olacak
CSDurağı da şuanki durumdan dolayı zarar görüyor ama çözülmesini beklemekten başka bir şansımız yok
geçen yazda bende benzer bir tempo/ortam yakalamıştım gelen saldırılar veya saldırıları gidermek için yapılan çeşitli değişiklikler ile bu kitleden geriye çok az şey kaldı

tekrar toparlamak için gerekli heves şuan bulunmuyor bende
umarım seninde hevesin/ilgin kaçmadan bu problemler düzelir
Linklerini gizle |