mermi plugin
Moderatör: Moderatörler
-
MarkWeLL
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
mermi plugin
merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar ben sinirsiz mermi plugini arıyorum fakat istedıgım plugin anlattıgım sekılde olucak mermi degiştirme olayı olmayacak insanlar sureklı sıktıklarinda 30/90 da kalcak 30 kısmı sureklı dusecek tekrar yenılencek fakat 90 kısmı sabıt kalacak mermı degıstırme olayı olmayacak bı plugın arıyorum elınde olan varsa paylasabılırmı
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hiberix
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
mermi plugin
bende dediğine benzer plugin var ama bir kısmı hariç mesela atıyorum 30/90 ya mermi sıkıyosun oarası hep 30/90 sabit kalıyor yani 30 hiç düşmüyor istersen veririm.
| Linklerini gizle |
-
MarkWeLL
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
mermi plugin
@hiberix smasını atma sansın varmı ?? dedigin tarz da olabılırhiberix yazdı: Cmt Eki 27, 2018 12:04 am bende dediğine benzer plugin var ama bir kısmı hariç mesela atıyorum 30/90 ya mermi sıkıyosun oarası hep 30/90 sabit kalıyor yani 30 hiç düşmüyor istersen veririm.
| Linklerini gizle |
mermi plugin
Yardımlaşma forum içerisinden olur.
Regamedll içerisinde hazır komutlar var, mermiyi sınırsız yapabiliyorsunuz eklentisiz. Yarın buradan komutları yazarım.
Regamedll içerisinde hazır komutlar var, mermiyi sınırsız yapabiliyorsunuz eklentisiz. Yarın buradan komutları yazarım.
| Linklerini gizle |
-
hiberix
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
mermi plugin
Kuralları bilmiyorum k.b lütfenYek'-ta yazdı: Cmt Eki 27, 2018 1:01 am Yardımlaşma forum içerisinden olur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
mermi plugin
Eklentisiz;
mp_auto_reload_weapons 1
mp_refill_bpammo_weapons 3
amxx.cfg ye yazdığın vakit harita değişsen bile değerler kalır.
Kapatmak ister isen;
mp_auto_reload_weapons 0
mp_refill_bpammo_weapons 0
dm.csduragi.com da bu cvar ayarları girilidir.
mp_auto_reload_weapons 1
mp_refill_bpammo_weapons 3
amxx.cfg ye yazdığın vakit harita değişsen bile değerler kalır.
Kapatmak ister isen;
mp_auto_reload_weapons 0
mp_refill_bpammo_weapons 0
dm.csduragi.com da bu cvar ayarları girilidir.
| Linklerini gizle |