Cs20
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 67
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.com
- Clan İsmi: MassAcRe Gaming
Cs20
SAYIN CSD YÖNETİMİ kardeşim bugün cs20 yi almak için istenilen mevduati yükledi yalnız hemen geri dönüş olmadı sabaha dönüş olur dediler satilikta olan Server bir an satıldı ve tam 40 dakika sonra ise panele para yattı bu ne demek oluyor şimdi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Cs20
Mesela bugün cs40 çıktıktan 35 saniye sonra aldılar. Bu işlerde hızlı olan kapıyor ipyi. Geçmiş olsun ne diyeyim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Cs20
attiysa paneline attiRodallega yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:17 pm Bi nevi haklısınız ama adamlar daha önceden atmışlar bakiyeyi.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 13
Cs20
Hocam Öncelikle Geçmiş Olsun Hızlı Olan Kazanıyor Genellikle Ama Şu Anda Hesap Paranızda Ve Kiralik Da Gördüğünüz Gibi Alma Şansınız Var Beklemede Kalın Düşük Ip Düşecektir
Linklerini gizle |
-
Cs20
Ya hacım benim savunduğum konu ben ödeme bildirimi yaparken bizzat alacağımı söyledim. Ve söyledikten hemen sonra Server satıldı ve 40 dakika sonra paramı atmışlar alan insanlar önceden de alabilirdi demek ki öncelik onlara yapıldı ve bizim elimizden kaçırıldı bizzat facebook ve panelden hatta forumdan yazmama rağmen
Linklerini gizle |
-
Cs20
Haklisin Kardesim Ama Belkide Adamlar Ödeme Bildirimini Sizden Öncede Yapmış OlabilirlerMassAcRe Gaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:22 pm Ya hacım benim savunduğum konu ben ödeme bildirimi yaparken bizzat alacağımı söyledim. Ve söyledikten hemen sonra Server satıldı ve 40 dakika sonra paramı atmışlar alan insanlar önceden de alabilirdi demek ki öncelik onlara yapıldı ve bizim elimizden kaçırıldı bizzat facebook ve panelden hatta forumdan yazmama rağmen
Linklerini gizle |
-
Cs20
Neyse kardeşim ne deyim bana koyan nokta ucuna gelmişiz alacak iken elden kaçmış şuan evlat acısı gibi bir şey oldu bizim için hayırlı olsun alan kişiye de zaten temelli bıraktım cs yi hayri yok yaniEnes Berke Top yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:23 pmHaklisin Kardesim Ama Belkide Adamlar Ödeme Bildirimini Sizden Öncede Yapmış OlabilirlerMassAcRe Gaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:22 pm Ya hacım benim savunduğum konu ben ödeme bildirimi yaparken bizzat alacağımı söyledim. Ve söyledikten hemen sonra Server satıldı ve 40 dakika sonra paramı atmışlar alan insanlar önceden de alabilirdi demek ki öncelik onlara yapıldı ve bizim elimizden kaçırıldı bizzat facebook ve panelden hatta forumdan yazmama rağmen
Linklerini gizle |
-
Cs20
Geçmiş Olsun Kardeşim Diyecek Bişeyim YokMassAcRe Gaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:25 pmNeyse kardeşim ne deyim bana koyan nokta ucuna gelmişiz alacak iken elden kaçmış şuan evlat acısı gibi bir şey oldu bizim için hayırlı olsun alan kişiye de zaten temelli bıraktım cs yi hayri yok yaniEnes Berke Top yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:23 pmHaklisin Kardesim Ama Belkide Adamlar Ödeme Bildirimini Sizden Öncede Yapmış OlabilirlerMassAcRe Gaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:22 pm Ya hacım benim savunduğum konu ben ödeme bildirimi yaparken bizzat alacağımı söyledim. Ve söyledikten hemen sonra Server satıldı ve 40 dakika sonra paramı atmışlar alan insanlar önceden de alabilirdi demek ki öncelik onlara yapıldı ve bizim elimizden kaçırıldı bizzat facebook ve panelden hatta forumdan yazmama rağmen
Linklerini gizle |