Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Haklisin Kardesim Ama Belkide Adamlar Ödeme Bildirimini Sizden Öncede Yapmış Olabilirler
Neyse kardeşim ne deyim bana koyan nokta ucuna gelmişiz alacak iken elden kaçmış şuan evlat acısı gibi bir şey oldu bizim için hayırlı olsun alan kişiye de zaten temelli bıraktım cs yi hayri yok yani
MassAcRe Gaming yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:22 pm
Ya hacım benim savunduğum konu ben ödeme bildirimi yaparken bizzat alacağımı söyledim. Ve söyledikten hemen sonra Server satıldı ve 40 dakika sonra paramı atmışlar alan insanlar önceden de alabilirdi demek ki öncelik onlara yapıldı ve bizim elimizden kaçırıldı bizzat facebook ve panelden hatta forumdan yazmama rağmen
Haklisin Kardesim Ama Belkide Adamlar Ödeme Bildirimini Sizden Öncede Yapmış Olabilirler
Neyse kardeşim ne deyim bana koyan nokta ucuna gelmişiz alacak iken elden kaçmış şuan evlat acısı gibi bir şey oldu bizim için hayırlı olsun alan kişiye de zaten temelli bıraktım cs yi hayri yok yani
Hemen pes etme. Para panele girdiyse yeni ip kovala. Yakında ilk iplerden birisini yakalarsın mutlaka. Sonra kurarsın düzenini.
TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:29 pm
Haklısın diyecek birşey yok, keşke innial kart üzerinden yatırsaydın anında 0 kesintisiz bir şekilde panele geliyor.
Kart olsaydı saniye beklemezdim kardeşim de işte kart yoktu sağlık olsun ne diyim
Hemen pes etme. Para panele girdiyse yeni ip kovala. Yakında ilk iplerden birisini yakalarsın mutlaka. Sonra kurarsın düzenini.
Gozyasi` yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:17 pm
Mesela bugün cs40 çıktıktan 35 saniye sonra aldılar. Bu işlerde hızlı olan kapıyor ipyi. Geçmiş olsun ne diyeyim.
kac gibi cıktı ben goremedım cs57 yı alabıldım anca ??
TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:29 pm
Haklısın diyecek birşey yok, keşke innial kart üzerinden yatırsaydın anında 0 kesintisiz bir şekilde panele geliyor.
Kart olsaydı saniye beklemezdim kardeşim de işte kart yoktu sağlık olsun ne diyim
CS17 Kiralık Listesinde Mevcut paran yetiyorsa almanı tavsiye ederim.