adam diyor keşke tanimasaydim diyor ama hâlâ adamin steam grubunda modaratör aklim almiyorTakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 8:15 pmO mevzuları biliyorum da derin mevzular fazla yorum yapmıyacağım tek sözüm ;
- Menfaat Dünyası
paycell Ödeme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
paycell Ödeme
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
paycell Ödeme
Onun ikiyüzlülüğüdür bu bizi ilgilendirmez kendi keyfi bilir boşver MENFAAT DÜNYASI diyorumBarboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:12 pmadam diyor keşke tanimasaydim diyor ama hâlâ adamin steam grubunda modaratör aklim almiyorTakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 8:15 pmO mevzuları biliyorum da derin mevzular fazla yorum yapmıyacağım tek sözüm ;Barboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 7:56 pm
zamaninda alper abicim cumleleri kuruyordun ? ona ne demeli simdi
- Menfaat Dünyası![]()

Linklerini gizle |
-
paycell Ödeme
Menfaat Dünyası değil, dost sanılan düşmandır dünyası. Herkesin hataları olabilir, seninde onunda benimde. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp gard alabilmendir. Bu forumda İmansız ne kadar sevilmiyor olsa da ben kendisine dostça yaklaşır ve severim. Yozgatlıyı da severim dostum görürüm ancak aralarındaki kavga beni zerre alakadar etmez. Herhangi bir şekilde ne İmansızın bana anlattıklarını başkasına söylerim ne de Yozgatlının. Steam gibi şeyler akıldan çıkabiliyor benim düşman olduğum youtube kanalı hala önerdiğim örnek kanallar listesinde mevcut üşeniyorum anlayacağın. Burada laf edeceğinize susmanız ve geçmeniz daha makul tartışma yaratmayın bence boşuna birbirinizi kırarsınız. Bunu laf ediyormuşum veya uyarıyormuşum gibi algılamayın ben de sizin gibi biriyim sadece fazla göze batar bu tür durumlar bir abiniz, kardeşiniz, yaşıtsak yaşıtınız olarak söylüyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
paycell Ödeme
Haklısın diyecek birşey yok. Tartışma yaratma gibi bir amaçta yok zaten dediğin gibi yozgatle ilede forum aracılığı ile tanıştım imansizlada aralarındaki mevzuat bizi ilgilendirmez.alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:50 pm Menfaat Dünyası değil, dost sanılan düşmandır dünyası. Herkesin hataları olabilir, seninde onunda benimde. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp gard alabilmendir. Bu forumda İmansız ne kadar sevilmiyor olsa da ben kendisine dostça yaklaşır ve severim. Yozgatlıyı da severim dostum görürüm ancak aralarındaki kavga beni zerre alakadar etmez. Herhangi bir şekilde ne İmansızın bana anlattıklarını başkasına söylerim ne de Yozgatlının. Steam gibi şeyler akıldan çıkabiliyor benim düşman olduğum youtube kanalı hala önerdiğim örnek kanallar listesinde mevcut üşeniyorum anlayacağın. Burada laf edeceğinize susmanız ve geçmeniz daha makul tartışma yaratmayın bence boşuna birbirinizi kırarsınız. Bunu laf ediyormuşum veya uyarıyormuşum gibi algılamayın ben de sizin gibi biriyim sadece fazla göze batar bu tür durumlar bir abiniz, kardeşiniz, yaşıtsak yaşıtınız olarak söylüyorum.
Linklerini gizle |