Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

paycell Ödeme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

paycell Ödeme

Mesaj gönderen Barbaros »

TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 8:15 pm
Barboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 7:56 pm
Yozgatle yazdı: Prş Eki 11, 2018 1:04 pm @realgaming herhalde İmansiz winston Hocanin bulundugu MRpatrondan ayrildin gelip burda yorum yaziyosun :D
zamaninda alper abicim cumleleri kuruyordun ? ona ne demeli simdi
O mevzuları biliyorum da derin mevzular fazla yorum yapmıyacağım tek sözüm ;
- Menfaat Dünyası
adam diyor keşke tanimasaydim diyor ama hâlâ adamin steam grubunda modaratör aklim almiyor 😂😂😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

paycell Ödeme

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Barboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:12 pm
TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 8:15 pm
Barboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 7:56 pm

zamaninda alper abicim cumleleri kuruyordun ? ona ne demeli simdi
O mevzuları biliyorum da derin mevzular fazla yorum yapmıyacağım tek sözüm ;
- Menfaat Dünyası
adam diyor keşke tanimasaydim diyor ama hâlâ adamin steam grubunda modaratör aklim almiyor 😂😂😂
Onun ikiyüzlülüğüdür bu bizi ilgilendirmez kendi keyfi bilir boşver MENFAAT DÜNYASI diyorum :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

paycell Ödeme

Mesaj gönderen ulyoS »

Menfaat Dünyası değil, dost sanılan düşmandır dünyası. Herkesin hataları olabilir, seninde onunda benimde. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp gard alabilmendir. Bu forumda İmansız ne kadar sevilmiyor olsa da ben kendisine dostça yaklaşır ve severim. Yozgatlıyı da severim dostum görürüm ancak aralarındaki kavga beni zerre alakadar etmez. Herhangi bir şekilde ne İmansızın bana anlattıklarını başkasına söylerim ne de Yozgatlının. Steam gibi şeyler akıldan çıkabiliyor benim düşman olduğum youtube kanalı hala önerdiğim örnek kanallar listesinde mevcut üşeniyorum anlayacağın. Burada laf edeceğinize susmanız ve geçmeniz daha makul tartışma yaratmayın bence boşuna birbirinizi kırarsınız. Bunu laf ediyormuşum veya uyarıyormuşum gibi algılamayın ben de sizin gibi biriyim sadece fazla göze batar bu tür durumlar bir abiniz, kardeşiniz, yaşıtsak yaşıtınız olarak söylüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

paycell Ödeme

Mesaj gönderen TakeSurcie »

alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:50 pm Menfaat Dünyası değil, dost sanılan düşmandır dünyası. Herkesin hataları olabilir, seninde onunda benimde. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp gard alabilmendir. Bu forumda İmansız ne kadar sevilmiyor olsa da ben kendisine dostça yaklaşır ve severim. Yozgatlıyı da severim dostum görürüm ancak aralarındaki kavga beni zerre alakadar etmez. Herhangi bir şekilde ne İmansızın bana anlattıklarını başkasına söylerim ne de Yozgatlının. Steam gibi şeyler akıldan çıkabiliyor benim düşman olduğum youtube kanalı hala önerdiğim örnek kanallar listesinde mevcut üşeniyorum anlayacağın. Burada laf edeceğinize susmanız ve geçmeniz daha makul tartışma yaratmayın bence boşuna birbirinizi kırarsınız. Bunu laf ediyormuşum veya uyarıyormuşum gibi algılamayın ben de sizin gibi biriyim sadece fazla göze batar bu tür durumlar bir abiniz, kardeşiniz, yaşıtsak yaşıtınız olarak söylüyorum.
Haklısın diyecek birşey yok. Tartışma yaratma gibi bir amaçta yok zaten dediğin gibi yozgatle ilede forum aracılığı ile tanıştım imansizlada aralarındaki mevzuat bizi ilgilendirmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli