Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Barboros yazdı: Cum Eki 26, 2018 6:41 pm
cs17 almak uzereyiz panelde 1750 tl var arkadasada ulasamiyorum 2 gundur panel onun yoksa cekicez , hizli ol istersen : )
İstesem şuanda alabilirim ama işime yaramıyacaksa ne yapabilirim ki?
heyer mod kuracaksan dusecek iyi ipler var sabahlari takip edin
Aklımda yeni bir taktik var Csdurağı yönetimi izin verirse rekabetçi tarzında 5-6 tane geri IP alip 5v5 mod kurmayi planliyorum federalrekabetci.com ile Giriş yapıldığında 6 Ipden birine yönlendiricek. Böyle bir sistem yapsam sıkıntı olurmu? Ve kendi alan adım ile Giriş sağladığımda o iplere nasıl yönlendiricem bilgisi olan varsa o konu hakkında yardımcı olursa sevinirim. @Yek'-ta
TakeSurcie yazdı: Cum Eki 26, 2018 7:05 pm
Aklımda yeni bir taktik var Csdurağı yönetimi izin verirse rekabetçi tarzında 5-6 tane geri IP alip 5v5 mod kurmayi planliyorum federalrekabetci.com ile Giriş yapıldığında 6 Ipden birine yönlendiricek. Böyle bir sistem yapsam sıkıntı olurmu? Ve kendi alan adım ile Giriş sağladığımda o iplere nasıl yönlendiricem bilgisi olan varsa o konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.
Istediğin şey mümkün değildir zaten panele o eklentiyi yükleyemezsin.Sadece alan adına ip adresini yönlendirirsin rek1,rek2,rek3.alanadi.com seklinde.
Aklımda yeni bir taktik var Csdurağı yönetimi izin verirse rekabetçi tarzında 5-6 tane geri IP alip 5v5 mod kurmayi planliyorum federalrekabetci.com ile Giriş yapıldığında 6 Ipden birine yönlendiricek. Böyle bir sistem yapsam sıkıntı olurmu? Ve kendi alan adım ile Giriş sağladığımda o iplere nasıl yönlendiricem bilgisi olan varsa o konu hakkında yardımcı olursa sevinirim.
Istediğin şey mümkün değildir zaten panele o eklentiyi yükleyemezsin.Sadece alan adına ip adresini yönlendirirsin rek1,rek2,rek3.alanadi.com seklinde.
İmkansızmı ugraşılsa yapılmazmı pluginlik sıkıntı yok yönlendirme sıkıntısı var zaten sizin belirttiğiniz gibi.
Yozgatle yazdı: Cum Eki 26, 2018 7:20 pm
FederaL GaminG CS:GO MOD (YAKINDA!) senınmı
İmzamda olduğuna göre kimin olabilir, yakında açıcaz inşallah.
Sahibi baska biri die bılıyorum bende o klandaydım bı ara
FederaL ismi genellikle Farukla anılır. Ama birde onun perde arkası var Fakülteden arkadaşım zamanında beraber bulmuştuk federal ismini şimdi de açmaya karar verdim.
İmkansızmı ugraşılsa yapılmazmı pluginlik sıkıntı yok yönlendirme sıkıntısı var zaten sizin belirttiğiniz gibi.
Yasak olduğu için o kodlar istediğin kadar uğraş. Bir yolunu buldun geçirdin diyelim hadi tespitinde net bir şey demem doğru olmaz ama kural ihlali olduğu için komple yasaklanırsın.
Anlamadıysanız yasak demeyiniz, öyle bir sistem yapabilirsiniz. Sitede boş sunucuya gir der mesela connect rek1.federal.com olarak csye yazdırır. Uğraşırsanız yaparsınız. Hatta .net ipleri alıp slot düşürme işi olup olmadığını da sorabilirsiniz. Şifre de koyarsanız şöyle olabilir sitede "Size çıkan ip adresi budur, 1 dakika içerisinde girmeniz bekleniyor Server şifresi : Xxxx" olarak bir mesaj çıkartırsın illa yönlendirmeye gerek yok. Kafanı kullanırsın.