kardeşim özel atılmıyor sana b furien konusunda bana yardım ederim demiştin unutmadın demi?alpersoylu34 yazdı: Prş Eki 25, 2018 8:38 pm Saydan çıkmaması için farklı bir chat eklentisi kullanın slahlı say mesajlarını göstermeyen bir tane var elbet.
Diğerleri için de yarın ilgileneceğim, bilgisayarımda sıkıntısız furien mod eklentileri mevcut onları atarım uğraşmak yerine.
Furien Bıçak Menu Sorunları Yardım Plzz
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
- Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
4- sorundaki yüklemede veren hataları yolla, bendeki furien eklentileri baya gelişmiş versiyonda şu an paylaşamam.
1 ve 2. sorundaki sıkıntıları şu an bakamayacağım. Haftanın yorgunluğu üzerimde.
1 ve 2. sorundaki sıkıntıları şu an bakamayacağım. Haftanın yorgunluğu üzerimde.
Linklerini gizle |
-
Sen bilirsin kardeşim verirsin vermezin kendi emeğin sonuçta ben sana sorunları atımalpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:16 pm 4- sorundaki yüklemede veren hataları yolla, bendeki furien eklentileri baya gelişmiş versiyonda şu an paylaşamam.
sniperlasergun
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/sniperlasergun.sma(107) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
slanderv1
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/slanderv1.sma(213) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
plazmagun
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/plazmagun.sma(253) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/plazmagun.sma(45) : warning 203: symbol is never used: "g_itemid_plasmagun"
Verilen hatalar bunlar dier 3 sorunuda halledersen memnun kalırım kardeşim teşşekğr ederim bu arada
Linklerini gizle |
-
sniperlasergun eklentisini aç 107. satıra gel (metin belgesi kullanıyorsan ayarlarda satıra git gibi bir seçenek vardı) client_disconnect kısmını client_disconnected olarak düzelt kaydet.
slanderv1 eklentisinde de 213. satıra gel aynı olayı yap.
pazmagun eklentisinde ise 253. satıra gel aynı olayı yap.
45. satıra gel g_itemid_plasmagun kısmını sil.
Linklerini gizle |
-
yaptım ama daha denemedim dier 3 hata için ne yapabilirim kardeşim?alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:53 pm sniperlasergun eklentisini aç 107. satıra gel (metin belgesi kullanıyorsan ayarlarda satıra git gibi bir seçenek vardı) client_disconnect kısmını client_disconnected olarak düzelt kaydet.
Linklerini gizle |
-
Yanlış anlamadıysam eğer CT silah seçme ekranında yanlış bir tuşa basarsa tüm oyun silahsız geziyor. Bunu aslında bir koda aktarabiliriz /silahmenu gibi sadece CTler girer ve bir kullandıktan sonra bir daha giremez. Ana eklentinin içerisinden düzenleyebiliriz benim modda ana eklenti içerisindeydi o CT silah yeri. Ancak bunu yapmam için biraz dinlenmem gerekli tüm hafta çalıştım.1- Bıçak silah menü 1 lduğu için silah menusünü kullanıyorum ama ct silah seçiminde player yanlışıkla 2 veya 3 tuşuna basınca yekisi ve parası olmadı için silah alamıyor menude tekrar silah menüye atmadığı için adamlar silahsız geziyor.
Herkes tek atıyor ve bunu istemiyorsun sanırım c yetkisi olan kişilerin sadece tek atmasını istiyorsun. Bu da ana eklentide bir yerlerde mevcuttur elbet. Bunun nerede olduğunu bilmiyorum bakarım ancak bunun için söz veremiyorum.2- Adminler "c" yetkisi olanlar tek atıyor ama hani normal bıçaklarlada tek atıyorlar vip bıçaklarlada zaten c yetkisi olmadan vip bıçaklara giremiyorlar ama girenlerde bıçaklarla tek atıyor buda bir sorun.
Linklerini gizle |
-
1-ci evet doğru anlamışsın adamlar yalnışıkla 3 vıp silah dediklerinde yetkileri olmadıgı için giremiyor ama menude kapanıyor onun için silah alamıyorlar ve bıçakla geziyorlaralpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 10:03 pmYanlış anlamadıysam eğer CT silah seçme ekranında yanlış bir tuşa basarsa tüm oyun silahsız geziyor. Bunu aslında bir koda aktarabiliriz /silahmenu gibi sadece CTler girer ve bir kullandıktan sonra bir daha giremez. Ana eklentinin içerisinden düzenleyebiliriz benim modda ana eklenti içerisindeydi o CT silah yeri. Ancak bunu yapmam için biraz dinlenmem gerekli tüm hafta çalıştım.1- Bıçak silah menü 1 lduğu için silah menusünü kullanıyorum ama ct silah seçiminde player yanlışıkla 2 veya 3 tuşuna basınca yekisi ve parası olmadı için silah alamıyor menude tekrar silah menüye atmadığı için adamlar silahsız geziyor.
Herkes tek atıyor ve bunu istemiyorsun sanırım c yetkisi olan kişilerin sadece tek atmasını istiyorsun. Bu da ana eklentide bir yerlerde mevcuttur elbet. Bunun nerede olduğunu bilmiyorum bakarım ancak bunun için söz veremiyorum.2- Adminler "c" yetkisi olanlar tek atıyor ama hani normal bıçaklarlada tek atıyorlar vip bıçaklarlada zaten c yetkisi olmadan vip bıçaklara giremiyorlar ama girenlerde bıçaklarla tek atıyor buda bir sorun.
2-ciyi yalnış anlamışsın adminlerde c yetkisi olanlar vip menüye giriyor burdaki bıçaklar tek atıyor ama c yetkiside olunca normal bıçaklarda tek atıyor ben itiyoruki c yetkisi olan adminler vip menuye girsin ama normal bıçaklarla tek atmasınlar
3-cü için bir şey dememişsin kardeşim
Linklerini gizle |
-
Farklı bir say eklentisi kullan veya forumda -/ ile yazılan yazıları saydan kaldırma eklentileri mevcut onları araştır.3- Menüde 3 adet para ile alınan silah var ve bu silahlar /say komutları ile alındıgı için menuden alırsan para kesiyor ama sayda /say komutu gözüktüğü için adamlar /plasmaveroc dediklerinde para kesmeden veriyor direk buda bir sorun.
2. Sorun kolay C yetkisi nelere tanımlanmış bakar buluruz.
Linklerini gizle |