say ses plugini
Moderatör: Moderatörler
-
umutycel54
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
say ses plugini
Arkadaşlar birisi saya /örnek yazınca benim seçtiğim ses dosyasının herkesde çalmasını istiyorum bi yardım edebilecek varmı.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
say ses plugini
dene bakalımumutycel54 yazdı: Prş Eki 25, 2018 4:49 pm Arkadaşlar birisi saya /örnek yazınca benim seçtiğim ses dosyasının herkesde çalmasını istiyorum bi yardım edebilecek varmı.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#define MUZIK "misc/seninmuzik.wav" // buradan muzigini ayarla misc dosyasına at
#define YETKI ADMIN_RCON // buradan komutu hangi yetkinin kullanabilecegini sec
public plugin_init()
register_clcmd("say /ornek","cal")
public plugin_precache()
precache_sound(MUZIK)
public cal(id)
{
if(get_user_flags(id) & YETKI)
{
client_cmd(0,"stopsound")
client_cmd(0,"spk %s",MUZIK)
}
}
En son F.T.H tarafından Prş Eki 25, 2018 5:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
say ses plugini
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
public plugin_init() register_clcmd("say /ornek","ses");
public plugin_precache() precache_sound("ses.wav");
public ses2() emit_sound(0, CHAN_AUTO, "ses.wav", VOL_NORM, ATTN_NORM , 0, PITCH_NORM);
public ses() client_cmd(0, "stopsound"),set_task(0.1, "ses2");
| Linklerini gizle |
-
umutycel54
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
say ses plugini
Çalıştı teşekkür ederimtekvatan yazdı: Prş Eki 25, 2018 5:04 pmdene bakalımumutycel54 yazdı: Prş Eki 25, 2018 4:49 pm Arkadaşlar birisi saya /örnek yazınca benim seçtiğim ses dosyasının herkesde çalmasını istiyorum bi yardım edebilecek varmı.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #define MUZIK "misc/seninmuzik.wav" // buradan muzigini ayarla misc dosyasına at #define YETKI ADMIN_RCON // buradan komutu hangi yetkinin kullanabilecegini sec public plugin_init() register_clcmd("say /ornek","cal") public plugin_precache() precache_sound(MUZIK) public cal(id) { if(get_user_flags(id) & YETKI) { client_cmd(0,"stopsound") client_cmd(0,"spk %s",MUZIK) } }
| Linklerini gizle |