Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jail için Güzel fikirleriniz

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

Merhaba, yoğunluktan dolayi pubg kapattim,jail açıp 1 sene boyunca pek aktif takilmayacagim

Şimdi 1 kaç fikir var elimde fakat sizlerinde fikir önerilerine açıgım

Jb haritalarindaki topu silip,Soccer modundaki topu koyacagim böylece gerçekçi maç olacak.(Fikir Ömer Abinin)

Ctmenuye pubg ekleyecegim(sadece mantiksal olacak)

Yetkiver yine gelişmiş olacak

peki sizin fikirleriniz varmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Benim yaptigim paketli lr eklentisinde xox oyunu falan var. Ona yeni eklenti olarak tas kagit makas olayi eklenebilir. Bende yogunluktan ilgilenememistim.
Tas kagit makas oyunu menulerle yapilabilinir ancak , xox oyununda ki gibi gorsel kullanilmasi daha mantikli geliyor.

Forumda boyle gorselli eklentileri yapabileceklerin sayisi az. Bu konuyu baska birisi acsaydi, bu onerimi yazmadim bile :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

CTMenüdeki oyunları değiştirip CTlere özel meslek ve görevler ekleyebilirsin. Ölmeden 5 Oyun oynat God al gibi.
JByi güncellemek lazım, şu anki JBler hep boş eklentilerle dolu. Görsellik sıfır.
JBMenu de menüleri azaltıp yeni meslek grupları ve görevler ekleyerek akıcılık kazandırabilirsin.

İlk iki örnek temel taşlarındandı diğer örneklerim ise ;

Çeşitli parkurlar ekleyebilirsin haritalara, ayriyetten userlerin fpsini düşürmemek amacı ile az ve öz reklam koyabilirsin. @Fatih ~ EjderYa in spray eklentisini güncelleyerek daha değiştirerek sunabilirsin, örnek olarak spray basılsın ancak bir önceki kaldırılsın her basışta. Bu sprayleri de görev veya başka bir şey yaprak elde etmeliler.

Sende AFK olmaz ama yine de yazayım AFK kalan oyuncular için JBlerini düşürebilirsin kolay bir sorgu olur senin için. 5 Kere AFK kalınca TÜM JBleri gider ve Slaylanır eğer AFK kalmaya devam ederse Kicklenir.

Rocket oyunundaki bugu kaldırabilirsin, o silahla yapılan bugu kule vb. Ben kaldırmıştım. Rocketi açtığımda koruma için veya oyun olarak hiçbir türlü silah alamıyorlardı 20 saniyede bir disarm attırıyordum. Kule gibi merdivenli yerlerde ise duranları slaylıyordum.

Redbull alınca için cız etsin isterim, bir şeyler gitsin senden mesela 10 kere Red alırsan elindeki spraylar gider gibi gibi.

Ancak stajın, okulun, derslerin ve sınava çalışma stresini göz önüne alırsak bunları yapman için zamana ihtiyacın olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

ctmenuye pubg eklicekmissin ancak söyle bişe var pubg hatta kal oyunu ve ff de hatta kal oyunu yani demek istediğim ctmenudeki amx_cvar mp_friendly 0 yani kapayarak takım arkadaslarına karsı takımdakı adama vurdugu gibi hara vuracak plugin vardi elinde pubg deki gibi onu aktif edip oyunlardaki pubg oyununu actıgında silah odası girilmez hale gelip mapdaki silahlar kaldırılıp kafese uzak yerlere silahlar konunsa bence daha mantıklı bişe olur sen ne dersin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PaZee
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

Fikirler süper, teşekkürler zaman ayırdıgınız için

Alper bu spray sistemini kendim çok önceden kodlamıştım biraz geliştirip ekleyecegim.

Fatih taş kağıt makas olayini baya beğendim 3 saniye boyunca menu açılır 3. saniyenin sonunda menüler kapanır
hiçbirşeye basmayan ölür gibi

masquerade onlari yapicagim biraz daha detay kaçıcam bir yandadan fazla detaydan kaçacagım gibi :D

daha fikirleriniz varmidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Kışın ortasında Jail serveri açıp ben de geliştirmeler yapacağım. Aklımda çok deli fikirler var müsait bir zamanımda anlatırım bu konudan hepsini ama şöyle söyleyeyim mahkumlar isyan atmaya kafalarını kaldıramayacak. Görev ve çeşitli şeyler ile uğraşacaklar. Sonuçta ellerinden hiç gitmeyen özel ekipmanlar vereceğim.

Klan sistemine ganimet ve eşyalar da ekleyeceğim. Düşünsene haftanın belli günü klan oyunlarını aktif edeceğiz kazanan kişiler (FF Mantığı ile olacak oyunlar) ganimetleri de toplayacak puana göre klana seviye de getirebilirim. Klan seviyesi 10 ise 500 HP falan fistan farklı bir oyun olacak gibi..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

Söyle bişede olabilirmi pubg acarken takımı kurman içinde 5 saniyen var belirli kişler yani 16 t varsa 4 kişi tkım kurup takımdakı oyunculara özel bi menu acılıp /pubmenu diye ordan can silah alınabilir ve oraya takımına ihanet et diye bi seçenek konulup 20 tl veya daha fazla tl karsılıgında takımına ihanet edip takım arkadaslarınıda vurabılır buna ne dersin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PaZee
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

pubg oyununda takim olmaz aşırı kaçar

alper silah skin sistemi ve takimlara özel sistemler gelicek onlari pubgye yapacaktim jaile nasip oldu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PaZee
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

bu arada kendi serverini açınca klan sistemini kendinmi yazacaksin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

PaZee yazdı: Cum Eki 19, 2018 3:56 pm bu arada kendi serverini açınca klan sistemini kendinmi yazacaksin
Evet kendi yazacağım şeyi kullanacağım, piyasayı inceledim gereksiz şeyler de var gerekli şeyler de kafa yormaktansa kendi adımın geçeceği bir şey çıkarmak daha iyi olacak ancak iş çok yoruyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala