Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Lisanslı ts3 satışı ve fiyatları

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

byfurkan4242 yazdı: Prş Eki 18, 2018 9:33 am
Barboros yazdı: Prş Eki 18, 2018 9:24 am Yorumlara Ooo çok iyi olur biz veririz bu parayi işte evet diyenler en fazla 1 ay kullanir sonra DC Gecerler :) yada yavaş yavaş DC ayarliorlardir :)

Bu parayi verenlerin babalari ya galericidir yada emlakcidir

ögrenciler nolcak ?
Ögrenciler dedin de inşaallah liselilerden kastedmiyorsundur. Her zaman sigara iceceklerine tsye verebilirler.
Üniversiteliysen zaten bu parayi vermekten korkmayacaginin düşünüyorum.
malesef liseliler ben okumuyorum abim askerde onun sayesine panele aylik 300 tl fln atiyordum oda yok simdi askere gitti simdi pederden 10 tl zor aliyoruz gunde 2 paket sigara iciyoruz muratti 22 tl ayda 650 tl fln ediyor cs64 85 tl 108 50 tl hangi birini oduyecegiz :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

Ömer bey simdi diyelim bu sistem oldu kiralik sistemi nasil olacak heyer kiralik ta ts fiyatlari nasil olacak yoksa tsX.csduragi.site yerine klan ismimi gelecek kiralik sistemi olursa fiyatlar nasil olacak örnek veriyorum

ts40.csduragi.site 32 kisilik 30 tl

"" "" 50 kisilik 50 tl

""""" 128 kisilik 150 tl bu sekildemi yoksa klan ismi belirleyip kac kisilil fln oyle bir sistemi olacak ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Önder Reis
Server Ip/DNS: cs2.csduragi.COM
Clan İsmi: Mekansızlar
İletişim:

Mesaj gönderen Önder Reis »

Ögrenciler dedin de inşaallah liselilerden kastedmiyorsundur. Her zaman sigara iceceklerine tsye verebilirler.
Üniversite okuyan her öğrenciyi zengin mi sanıyon sen :D onu geçtim CSDurağında liseli gençler daha fazla. Çok saçma bir düşünce

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Önder Reis yazdı: Prş Eki 18, 2018 9:24 pm
Üniversite okuyan her öğrenciyi zengin mi sanıyon sen :D onu geçtim CSDurağında liseli gençler daha fazla. Çok saçma bir düşünce
Lisans alınmazsa saçmalık olur herkes klanı kadar alsın ne kadar oyuncun var o kadar para, 120 tane oyuncun var ise her biri 10-15TL atsa "120.10=1200 TL" eder. 50 si atamasa 70 kişi her biri 10TL atsa "70.10=700TL" cs kirasınada sigara paketinede lisansli ts3 fiyatınada yeterli bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

enesbeyy1997

Mesaj gönderen enesbeyy1997 »

Bence Free Ts Aç Git Kullan .d (Espridir)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Gıyaseddin-keyhusrev »

Gönül ister ki lisanslı ts3 kullanalım lakin aramızda toplantıları 100-200 kişi yapan clanlarda mevcut şimdi adam ts3 e serverınden çok ücret öderse biraz içine oturabilir.Ama diğer açıdan da versiyon problemleri vs vs bazı insanlar rahatsız bu durumdan.

Keşke Teamspeak 3 ile konuşulabilip hostlara uygun fiyattan lisansı verse çok güzel olurdu İnşallah böyle bir yol vardırda uygun fiyattan hem Host kazanır hemde ts3 :?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Bu talep sanki biraz erken olmuş siyasetteki gelişmelerden dolar yıl sonuna kadar biraz daha düşüş yaşayabilir o zaman belki talebin tekrar açılması daha mantıklı olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

STrang3r

Mesaj gönderen STrang3r »

Konuyu okuduktan sonra herkesin tek tek yorumlarına baktım. Hakikaten şaşkınlıkla okudum. Sonunu düşünmeden; bir çok kişi geçelim, yapalım, edelim, veririz ne olacak havasında cevaplar yazıp; olumlu oylamada bulunmuşlar. Yahu soruyorum size kaç ay bu paraları verebileceksiniz... Bir gazla yapalım edelim deyip bütün herkesin kaderiyle oynuyorsunuz.. 300TL verip aylığı 100TL'ye gelen yönlendirmeyi pahalı diye alamıyorsunuz fakat TS'ye ayda 100 lira bırakmayı göze alabiliyorsunuz.. Aklım almıyor gerçekten..
#Server Kirası 100, (5kişiden 20TL topladın)
#Yönlendirme 300TL (Bunuda bilmem kaç kişi bölüşüyoruz.)
#Ts Kirası 100 (Şimdi diyeceksiniz ki 10 kişi 10 TL atsa zaten ödenir. O iş öyle kolay olmuyor, 1 ay 10 kişiyi buluyorsunuz ama 2-3. aydan sonra 10 TL'yi verecek adam bulamıyorsunuz. Zaten yönlendirmeye de para veriyoruz. Bir de Ts'mi çıktı başımıza diye haklı olarak insanlar serzenişte bulunuyorlar. 100 lira ne olacak dediğin para biriktiği için ağır gelmeye başlıyor.)
#Dolar'ın patlayacağını düşünmeden yine evet geçelim diyebiliyorsunuz. Şuandaki kur 5.70 ve bu arttığı zaman csd yönetim ekibi de dolar bazında alış yaptıkları için mecbur olarak bu fiyatı bizlere yansıtacaklar.

Sade ve basit bir dille sizlere olayı anlatmaya çalıştım. Umarım anlayabilirsiniz..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

enesbeyy1997 yazdı: Prş Eki 18, 2018 9:38 pm Bence Free Ts Aç Git Kullan .d (Espridir)
hadi cnm .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

REVERAL yazdı: Cum Eki 19, 2018 2:16 pm Bu talep sanki biraz erken olmuş siyasetteki gelişmelerden dolar yıl sonuna kadar biraz daha düşüş yaşayabilir o zaman belki talebin tekrar açılması daha mantıklı olabilir
Bir papaz gider bir papaz gelir. Dolar eskisi gibi olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli