sol ekran rütbe hud
Moderatör: Moderatörler
-
MarkWeLL
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
sol ekran rütbe hud
herkese merhabalar arkadaşlar iyi forumlar başlıkta belirttigim gibi pek efektli sayılmaz ama crossshair i oyuncuya tuttugumuzda sol tarafta ekranda crosshair i tuttugumuz oyuncunun bılgılerını yazmasını ıstıyorum mesela Rütbe : Er Rank : xx Siralama : Xx sirali halde yazmasını ıstıyorum sol ust admınlerın buluındugu bolgede bıraz altında cıkmasını ıstıyorum yapabılen olursa sevınirim
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MarkWeLL
sol ekran rütbe hud
@Taha Demirbaş biraz geç oldu ama buyur kullandıgım eklenti silahın ucundakı crooshair i oyuncuya tuttugun zaman sol kosede ortada ekranda croshu tuttugun oyuncunun rank bılgılerı sıralaması rutbesı felan yazsın sol ust admınlerın bulundugu bolgenın bıraz altında olacak bu orta ekrana fazla yansımıcak sol tarafta kosede durcak cros u oyuncudan ındırdıgımızde oyuncu bılgılerı kaldırılsın ıstıyorum plugin eklentısı oyleymiş birde sag alt kosede oyuncu kendı rankını sıralamasını rutbesını nickini bi plugin halinde gorebilirse sevinirim ayni pluginde olursa ıyı olur
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
sol ekran rütbe hud
Dener misin?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
MarkWeLL
-
MarkWeLL
sol ekran rütbe hud
@necati_dgn kanka plugin tam ıstedıgım sekıl fakat croshair i oyuncuya tuttugumuzda sabıt kalmıyor sureklı gıdıp gelıyo ben cross u bıraktıgında kaybolsun ıstıyorum crossu tuttugunda kalsın ıstıyorum sabıt bıde rengı yeşil olursa sevınırım kırmızı kotu duruyo plugin yeri tam ıstedıgım gıbı
| Linklerini gizle |
-
Necati Doğan
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
sol ekran rütbe hud
Buyur dene dostum.
| Linklerini gizle |
-
MarkWeLL
sol ekran rütbe hud
@necati_dgn uzun zamandır aradıgım eklentıydı sen yaptın emeklerın ıcın cok tesekur ederım sagolasan ıslem tamamdır konu kılıtlenebılır
| Linklerini gizle |