Eklentide normalde sıkıntı zaten yok, yaptığınız düzenlemeleri teker teker geri alarak deneyin konuya pek hakim değilim kısa ve öz şekilde sorununuzu yazın bir de bana.
Determined yazdı: Çrş Eki 10, 2018 8:43 pm
Sorunu Su Şekilde Anlatayım @Taha Demirbaş Eklentisini Kurdum Fakat Serverde T ölü İken Komutcu T nin Yazdıgını Göremiyor Bu Sorunu Çözermisiniz. Bir Diğer Sorunumda Aynı Plugin İçerisinde Yazılar Çift Yazıyor İchat Kapalı Olmasına Rağmen Serveri Yeni Sıfırladım Ve Bu Sorunla Karşılaştım Yardımcı Olursanız Sevinirm
İyi Forumlar.
Plugin Sahibi Çok Güzel İlgileniyor Sağol Valla Başkalarına Cevap Verirken Aktif Olduğunu Gördüğüm Halde Cevap Yazmaması Çok Üzücü
Bu konuyla ilgilenmek zorunda degil, biz destek ekibiyiz elimizden geldigince forumda destek veriyoruz.
bu yazdigin şeyi herkese açık yerine direk mesaj olarak kizginligini veya üzüntünü belirtebilirdin.
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:27 pm
Eklentide normalde sıkıntı zaten yok, yaptığınız düzenlemeleri teker teker geri alarak deneyin konuya pek hakim değilim kısa ve öz şekilde sorununuzu yazın bir de bana.
Sorunum şu serverde ct yaşıyorken t de ölü adamlar yazi yazdiginda goremiyor sadece kurucular görebiliyor
Ayni eklenti icerisinde birde 1 yazi yazmamiza rağmen malesef sayda 2 kere geciyor yazi birinde tag oluyor bir digerinde olmuyor sorunum.budur
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:34 pm
eklentiyi plugins.ini nin en üstüne yazın kaydedin map değişin eve gidince eklentiyi indireceğim bir de o ölü yazışmasına bakacağım.
Sizden haber bekliyorum eklentide sikinti olursa farkli eklentinizde varsa olur bende kodlar hazir zaten
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 12, 2018 2:34 pm
eklentiyi plugins.ini nin en üstüne yazın kaydedin map değişin eve gidince eklentiyi indireceğim bir de o ölü yazışmasına bakacağım.
Alper Beklemedeyim Bugun Toplantı Var Halledeyim Bugun