Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Özel sky texture

Harita , model yapım dersleri , araç gereçleri.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

Özel sky texture

Mesaj gönderen umutycel54 »

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum vardı bazı maplerde illa görmüşsünüzdür girerken özel sky textureleri iniyor benim elimde özel skytexture var ben bunu mapime nasıl ekleyebilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Özel sky texture

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

şöyle kendinizi özel derken altı adet sky olması gerek bunlar mevcut ise ve kendi mapından kullanmak istiyorsan bunu hammerde okutman gerek yok ben genel olarak serverda kullanmak istiyorum dersen panelde default skyı silip kendin yaptığın skynın ismini aynı şekil yapman gerek sonra bunu panele yükleyip map değişmen gerek işlem olur ayrıca yanlışıkla skyın ismini örnek skyismiup değilde skyismi yapma sadece sonundaki lf,up,dn,rt vs önemlidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Özel sky texture

şunuda belirtim bu skylar her boyutta ve her çözünürlükte yaramaz export biçimi : bmp, çözünürlük : 256x256 ve byut 256.1 Kb olması gerek 6 adet bu şekilde ise tek tek elle hepsini paint.net ile tga dönüştürmen gerek panelde bmp ve tgayı yüklersin sadece tgada olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

Özel sky texture

devodev yazdı: Pzr Eki 07, 2018 3:56 pm şunuda belirtim bu skylar her boyutta ve her çözünürlükte yaramaz export biçimi : bmp, çözünürlük : 256x256 ve byut 256.1 Kb olması gerek 6 adet bu şekilde ise tek tek elle hepsini paint.net ile tga dönüştürmen gerek panelde bmp ve tgayı yüklersin sadece tgada olur
Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Özel sky texture

umutycel54 yazdı: Pzt Eki 08, 2018 6:15 pm
devodev yazdı: Pzr Eki 07, 2018 3:56 pm şunuda belirtim bu skylar her boyutta ve her çözünürlükte yaramaz export biçimi : bmp, çözünürlük : 256x256 ve byut 256.1 Kb olması gerek 6 adet bu şekilde ise tek tek elle hepsini paint.net ile tga dönüştürmen gerek panelde bmp ve tgayı yüklersin sadece tgada olur
Teşekkürler
eğer yapamaz iseniz dosyaları atın ben size export edim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Özel sky texture

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Haritanı valve hammer editor ile mi çiziyorsun ? Yoksa Sunucun Var da sunucunda o harita açılınca o sky ' ın kullanılmasını mı istiyorsun ? Yoksa sadece normal bir player olarak oyuna girdiğinde görünmesini mi istiyorsun ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

Özel sky texture

Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Eki 08, 2018 11:54 pm Haritanı valve hammer editor ile mi çiziyorsun ? Yoksa Sunucun Var da sunucunda o harita açılınca o sky ' ın kullanılmasını mı istiyorsun ? Yoksa sadece normal bir player olarak oyuna girdiğinde görünmesini mi istiyorsun ?
Haritayı kendim yapıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala