gametracker rank hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
gametracker rank hk.
herkese merhaba iyi forumlar gametracker player sayisina gore yukselmıyormu son 2 gündür server fena halde geriledi gece 11 de 16 kişi olmamıza ragmen yınede gerılıyoruz anlamadım gıttı bu işi konuyu aydınlatabılırmısınız
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
gametracker rank hk.
Gametracker Senin serverindeki kişi sayisina bakar ne kadar dolu olursan o kadar yükselirsin.
Sen gece 11 de 16 kişi olursun başka server 25 kişi buda mecburen senin gerilemene sebep olur.
Sen gece 11 de 16 kişi olursun başka server 25 kişi buda mecburen senin gerilemene sebep olur.
Linklerini gizle |
-
gametracker rank hk.
@byfurkan4242 karşı tarafında sayıları benımle esıt bazen karsı taraf yukselıyor onların rankı da 2111 olmuş benim rankımda 2122 olmuş anlamadım bu ısıbyfurkan4242 yazdı: Pzr Eki 07, 2018 1:13 pm Gametracker Senin serverindeki kişi sayisina bakar ne kadar dolu olursan o kadar yükselirsin.
Linklerini gizle |
-
gametracker rank hk.
Aranızda zaten fazla fark yok onlar gün icerisinde 5 . 10 oyuncu farkiyla sizi grçiyor lardir. takma bu kadar Yakında CSDuragı'nin kendi Gametrackeri GelecekMarkWeLL yazdı: Pzr Eki 07, 2018 1:35 pm@byfurkan4242 karşı tarafında sayıları benımle esıt bazen karsı taraf yukselıyor onların rankı da 2111 olmuş benim rankımda 2122 olmuş anlamadım bu ısıbyfurkan4242 yazdı: Pzr Eki 07, 2018 1:13 pm Gametracker Senin serverindeki kişi sayisina bakar ne kadar dolu olursan o kadar yükselirsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
gametracker rank hk.
Gametracker geçici userlere fazla bakmıyor oyunda belli baslı kullanıcıların onlıne surelerıne gore sunucu doluluk oranına gore rank veriyor.
Linklerini gizle |
-
gametracker rank hk.
Valla bilmiyom @yusuf gece 11 gibi serverim 24 kisiydi karsi taraf 10 felandi bugun sabah baktim 10 rank atlamisimyusuf yazdı: Pzt Eki 08, 2018 9:00 am Gametracker geçici userlere fazla bakmıyor oyunda belli baslı kullanıcıların onlıne surelerıne gore sunucu doluluk oranına gore rank veriyor.
Linklerini gizle |
-
gametracker rank hk.
Online süreleriyle hoçbir alakasi yok Serverin siralanmasinin.
Linklerini gizle |
gametracker rank hk.
Oyuncu sayısı hep aynı derecede kalıyor isede gerileme görebilirsiniz. Oyuncu doluluğu ve hangi saatlerde dolduğu daha önemlidir. Günün çoğunda dolu olan server sizi geçecektir.
ki Biz Artık Gametrackeri Son zamanlardaki aktivitelerden dolayı önemsemenizi tavsiye etmiyoruz.
ki Biz Artık Gametrackeri Son zamanlardaki aktivitelerden dolayı önemsemenizi tavsiye etmiyoruz.
Linklerini gizle |
gametracker rank hk.
@byfurkan4242 Taha nın Soyledigi Gibi Belli Baslı Sayısı Fazla Olması Gerek Tabi Oyuncuların Serverde Kalma Surelerı Yuksek Olunca Aft Mantıgıyla Rank Atlanıyor Online Surelerıyle Nasıl Alakası Olmaz ?
Linklerini gizle |