SinüsBot ts3 Erişmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
SinüsBot ts3 Erişmiyor
tardis kullanıyorsun galiba, tardis çöp script. Şuan kullandığım script SBLinux.net en kullanışlı ve rahat sc bu bence.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
SinüsBot ts3 Erişmiyor
windows sinus kullanıyor vds sc degilENESIZM yazdı: Prş Eyl 20, 2018 6:56 pm tardis kullanıyorsun galiba, tardis çöp script. Şuan kullandığım script SBLinux.net en kullanışlı ve rahat sc bu bence.

sinusun sitesinde yt-dl'nin sitesi mevcut olması gerekli oradan yt-dl.exe'yi indirip kurulumu yaptınmı ?Determined yazdı: Prş Eyl 20, 2018 3:06 pm Bot Sorunu Halloldu Fakat Şimdide Youtbe.dl Not available hatası alıyorum notpad ile doğru yaptım fakat ne yapmalıyım Yardım
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
SinüsBot ts3 Erişmiyor
vds mi ? OK.ShooTeR yazdı: Prş Eyl 20, 2018 8:29 pmwindows sinus kullanıyor vds sc degilENESIZM yazdı: Prş Eyl 20, 2018 6:56 pm tardis kullanıyorsun galiba, tardis çöp script. Şuan kullandığım script SBLinux.net en kullanışlı ve rahat sc bu bence.
sinusun sitesinde yt-dl'nin sitesi mevcut olması gerekli oradan yt-dl.exe'yi indirip kurulumu yaptınmı ?Determined yazdı: Prş Eyl 20, 2018 3:06 pm Bot Sorunu Halloldu Fakat Şimdide Youtbe.dl Not available hatası alıyorum notpad ile doğru yaptım fakat ne yapmalıyım Yardım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
SinüsBot ts3 Erişmiyor
Zaten gunceliymis ama sildim tekrar yukledim sonuc ayniShooTeR yazdı: Prş Eyl 20, 2018 8:29 pmwindows sinus kullanıyor vds sc degilENESIZM yazdı: Prş Eyl 20, 2018 6:56 pm tardis kullanıyorsun galiba, tardis çöp script. Şuan kullandığım script SBLinux.net en kullanışlı ve rahat sc bu bence.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
SinüsBot ts3 Erişmiyor
youtubeda win yt-dl yükleme var dogru yere yuklememissin yada notepadden ytdlnin yerini dogru belirtmemissin tekrar dene video izleyerek
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
SinüsBot ts3 Erişmiyor
ShooTeR yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:30 pm youtubeda win yt-dl yükleme var dogru yere yuklememissin yada notepadden ytdlnin yerini dogru belirtmemissin tekrar dene video izleyerek
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
SinüsBot ts3 Erişmiyor
Bilen Yok Sanırım forum.sinusbot.com danda yardımda bulundum bana söylediğini yaptım sanıyorum bir yerde yanlış var bunu masıl tespit edeceğiz çıldırcam sinirden bunlarda forum.sinubot.com un bana yaptırdığı yeni komutlar ama gene sonuç aynı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
SinüsBot ts3 Erişmiyor
Sonuna .exeyi yazmadan tekrar deneDetermined yazdı: Pzt Eyl 24, 2018 1:08 pm Bilen Yok Sanırım forum.sinusbot.com danda yardımda bulundum bana söylediğini yaptım sanıyorum bir yerde yanlış var bunu masıl tespit edeceğiz çıldırcam sinirden bunlarda forum.sinubot.com un bana yaptırdığı yeni komutlar ama gene sonuç aynı
Linklerini gizle |
-
SinüsBot ts3 Erişmiyor
Kendi bilgisayarıma kurup denedim sıkıntısız bir şekilde çalıştı.
https://yt-dl.org/downloads/2018.09.18/youtube-dl.exe
Buradan youtube-dl yi indirin.
Sinusbot'un dosya yoluna attıktan sonra dosyayı config dosyasını açıp ekte verdiğim şekilde düzenleyin. Muhtemelen sizde Loglevel hatası verdiği için girmiyor. LogLevel = 10 yapıp botu yeniden başlatıp tekrardan deneyin zaten son attığınız resimde de açık bir şekilde belli 3 olarak yazdığı. Denedikten sonra dönüş yaparsınız.
Resim:
https://yt-dl.org/downloads/2018.09.18/youtube-dl.exe
Buradan youtube-dl yi indirin.
Sinusbot'un dosya yoluna attıktan sonra dosyayı config dosyasını açıp ekte verdiğim şekilde düzenleyin. Muhtemelen sizde Loglevel hatası verdiği için girmiyor. LogLevel = 10 yapıp botu yeniden başlatıp tekrardan deneyin zaten son attığınız resimde de açık bir şekilde belli 3 olarak yazdığı. Denedikten sonra dönüş yaparsınız.
Resim:
Linklerini gizle |