Hızım yeterlimi?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hızım yeterlimi?
Son zamanlarda ttnet ilede baya görüştüm en uygun fiyat en uygun internet böyle birşey ayarlayabildim
maksadım yayın açmaktı ve ulaşabileceğim neredeyse bu hız oldu.
Bukadar indirme hızı ve yükleme hızı ile sizce 720p HD yayın açabilirmiyim.Yayınlara yeni başlıyacağım
yayında donma vs. olmasın istiyorum sizce mümkünmüdür?
Oynacağım oyunlar : CSGO , Fortinte , CS 1.6 karışık
Ay sonlarına doğru ise hızım düşüyor .
Bukadar indirme hızı ve yükleme hızı ile sizce 720p HD yayın açabilirmiyim.Yayınlara yeni başlıyacağım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Hızım yeterlimi?
Adamlar 100 mb upload ile donuyor sikayetciler
yayınlardan önce arayıp artı paket alabilirsin.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hızım yeterlimi?
Günlük artı paketler biraz fiyatları uçuk eğer yayınlardan bir gelire ulaşabilirsim elbette alacağım ilk şey o olacak.Yozgatle yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:06 am Adamlar 100 mb upload ile donuyor sikayetcileryayınlardan önce arayıp artı paket alabilirsin.
Şuanlık ek paket olarak aylığı 12 tl olan "100 GB AKN" birde aylığı 4 TL olan "24Mbps Hız" ekleme yaptırdım
ayrıca yeni hızımı desteklesin diyede 400TL'ye ASUS modem aldım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hızım yeterlimi?
ikiside gerekiyor

Bazı 200 300 izlenen yayıncılarlada iletişime geçtim indirme hızlarının 40-80 arası olup çok rahat 1080p yayın açtıklarını söylediler.
35 indirme hızı 6 yükleme hızı ile 720p yayın açabilirmiyim rahatça bende onu soruyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hızım yeterlimi?
İnternette bazi forumlarda arastirma yaptim cok rahat acabilirsin.TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:11 amikiside gerekiyor
Bazı 200 300 izlenen yayıncılarlada iletişime geçtim indirme hızlarının 40-80 arası olup çok rahat 1080p yayın açtıklarını söylediler.
35 indirme hızı 6 yükleme hızı ile 720p yayın açabilirmiyim rahatça bende onu soruyorum.
Linklerini gizle |
-
Hızım yeterlimi?
Netspeed facebook sayfasından adres bilgilerinle altyapıyı bir sorgulat derim. Aynı değerlerimi veriyorlar diye.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Hızım yeterlimi?
Eğerki internet sözleşmenin bitmesine yakın bir vakitteysen netspeed VDSL hizmete geç bizim bi eleman vardı 50 60 lirayamı ne 45 mbps downlaod alıyordu uploadda 5 mbps neydi...TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:02 am Son zamanlarda ttnet ilede baya görüştüm en uygun fiyat en uygun internet böyle birşey ayarlayabildim
internet.jpg
internet.png
Ama suanki yayıncıların cogunlugu örnek verirsek unlost 2 tane internet hizmeti kullanıyor yayınlarda bi sorun yaşamiyim iye
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Hızım yeterlimi?
++ Olarak sunuda söyliyeyim 50 mbps internet parası oduyorsun ama onlar tam sınırda internet sağlamıyorlar
ben 16 mbps parası oduyorum ama adamlar bana 8 sağlıyorlar paket degistirdigimde 12 veriyorlar adamlar bana en fazla 8 verebiliriz diyorlar zar zor 12ye yukselttiriyorum ben...
Cunku calısanların bazıları hizmet verdikleri muşterilerı kısacası "AVANAK,SAF" zannediyorlar.
ben 16 mbps parası oduyorum ama adamlar bana 8 sağlıyorlar paket degistirdigimde 12 veriyorlar adamlar bana en fazla 8 verebiliriz diyorlar zar zor 12ye yukselttiriyorum ben...
Cunku calısanların bazıları hizmet verdikleri muşterilerı kısacası "AVANAK,SAF" zannediyorlar.
Linklerini gizle |
-
Hızım yeterlimi?
ShooTeR yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 12:29 pm ++ Olarak sunuda söyliyeyim 50 mbps internet parası oduyorsun ama onlar tam sınırda internet sağlamıyorlar

Ahmet amca şu pingi nasıl düşürücem:)
Linklerini gizle |