Derleme hatası alıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
Derleme hatası alıyorum
Merhaba arkadaşlar aşağıda attığım pluginde amx studioda derleme hatası alıyorum sebebini bulabilirmisiniz 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Derleme hatası alıyorum
Ne Hatası Alıyorsun ? Yazılı Bir Şekilde Belirtirmisin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 185
Derleme hatası alıyorum
#include <orpheu_memory> satırını kırmızı gösteriyo ve aşağıdaki derleme yerindeki yazılarda şu
Kod: Tümünü seç
Error: Cannot read from file: "orpheu_memory" on line 4
Compilation aborted.
1 Error.
Could not locate output file C:\Users\USER\Desktop\Bayrak_Kapmaca_Mod.amx (compile failed).
Linklerini gizle |
-
Derleme hatası alıyorum
kütüphanesi yok include kısmına atarsan o kütüphaneyi internetten bulup sorun düzelecekdir.
Linklerini gizle |
-
Derleme hatası alıyorum
hatta atayım compiler içindeki include kısmına at bunu rarin içindeki inc uzantılı dosyayı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Derleme hatası alıyorum
Yardımcı olacaktır bu konu; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=116393
İndirdiğin dosyayı Amxx Studio\compiler\include konumuna at, sorunun düzelecektir.
İndirdiğin dosyayı Amxx Studio\compiler\include konumuna at, sorunun düzelecektir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Derleme hatası alıyorum
OnlyCoder yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 1:45 pm hatta atayım compiler içindeki include kısmına at bunu rarin içindeki inc uzantılı dosyayı
Bunu kullanabilirsin hata vermeyecektir.JustR1x yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 1:46 pm Yardımcı olacaktır bu konu; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=116393
Linklerini gizle |