Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ze outlast modu

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

ze outlast modu

Mesaj gönderen MarkWeLL »

Selam Aleyküm değerli forum sakinleri fikrimce tasarladigim kurgusunu kafamda canlandirdigim bi mod var lakin modu faliyete geçirmek için yeterli derecede bilgim yok birde outlast in oyuncu kitlesi hakkinda bilgim yok eğer 1.6 ya uyarlarsam tutma ihtimali varmı sizlerden bilgi ve yardim istiyorum not : ( konu dışı gereksiz yorumlar yazılmasin)
En son MarkWeLL tarafından Pzr Eyl 09, 2018 3:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

ze outlas modu

Mesaj gönderen ulyoS »

Outlas ? Öyle bir oyun mu vardı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

ze outlas modu

Mesaj gönderen ShooTeR »

MarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:09 pm Selam Aleyküm değerli forum sakinleri fikrimce tasarladigim kurgusunu kafamda canlandirdigim bi mod var lakin modu faliyete geçirmek için yeterli derecede bilgim yok birde outlas in oyuncu kitlesi hakkinda bilgim yok eğer 1.6 ya uyarlarsam tutma ihtimali varmı sizlerden bilgi ve yardim istiyorum not : ( konu dışı gereksiz yorumlar yazılmasin)
Outlast diyicektin herhalde modun amacı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

ze outlas modu

ShooTeR yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:18 pm
MarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:09 pm Selam Aleyküm değerli forum sakinleri fikrimce tasarladigim kurgusunu kafamda canlandirdigim bi mod var lakin modu faliyete geçirmek için yeterli derecede bilgim yok birde outlas in oyuncu kitlesi hakkinda bilgim yok eğer 1.6 ya uyarlarsam tutma ihtimali varmı sizlerden bilgi ve yardim istiyorum not : ( konu dışı gereksiz yorumlar yazılmasin)
Evet outlast oyunun amaci steam daki ile birebir fakat bu mod ze ye uyarlanacak 3-4 kişi outlast karakterli zombi olacak insanlar kaçmaya çalışacak kaçamazlar ise haps edilecek belirli bi sure

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

ze outlas modu

Mesaj gönderen ShooTeR »

MarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:22 pm
Evet outlast oyunun amaci steam daki ile birebir fakat bu mod ze ye uyarlanacak 3-4 kişi outlast karakterli zombi olacak insanlar kaçmaya çalışacak kaçamazlar ise haps edilecek belirli bi sure
Bunu ze kacıs modunada uyarlıyabilirsin ki, tek gereken map + outlasttaki hasta insanlara benzeyen zm modelleri + plugin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

ze outlas modu

ShooTeR yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:29 pm
MarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 3:22 pm

Bunu ze kacıs modunada uyarlıyabilirsin ki, tek gereken map + outlasttaki hasta insanlara benzeyen zm modelleri + plugin
Ze moduna uyarlancak fakat bana yardım edebilecek kişi lazım benim yeterli derecede bilgim yok modelleri internetten araştırırım birde outlast in kendi ze mapi internette mevcut ama fazla yok sadece 1 mapi yapılmış yardim edebilcek varmı modda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala