Panel Eklentileri Cvar Bilgileri ;
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 624
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Panelde Kurulu Olan ;
* Kill Assit Eklentisi
* Semiclip Eklentisi
* Name Change Limit Eklentisi
Öncelikle bu bilgileri öylesine kenarda dursun diye istemiyorum !!
[ Önemli ] Kill Eklentisi : Bu eklenti ile normalde bir sorunumuz yok ancak maclarda verilen taglar dolayısı ile kimin kimi vurdugu inanın gözükmüyor ve bir zaman sonra sıkıcı hale gelmeye baslıyor ve yukarıda göstermesinin inanın bir anlamı kalmıyor , gizlice asist veren bir eklenti olsa inanın bu kadar sorun yaratmaz ..
Semiclip Eklentisi : Bu eklenti ile yine normalde sorunumuz yok ancak, bazı durumlarda maclarda kapatıp acma ihtiyacı oluyor her zman olmasa da oluyor sonucda amac eglence
[ Önemli ]İsim Degistirme Limiti: Bu eklenti ile Maclarda playerlere MAC TAG verdigimizde teambalance kapatmak durmunda kalıyoruz , evet normalde olması gerekende bu ancak Userler ile yapılan maclarda userler mac bitimine kadar beklemiyorlar ve sonuc olarak takımlarda aşırı derecede dengesizlik oluyor , teambalance actıgımızda takımlar dengeleniyor ancak bu durumda mac tagları dolayısı ile İSİM DEGİSTİRME HAKKI sona eriyor ve macbotu eklentisi hakkı sona eren useri serverden atmak durumunda kalıyor ve budurum inanın sıkıcı hale gelmeye basliyor.. EE Sizde mac tagı vermeden Mac Baslatın demeyin lütfen denedik ancak mac attıklarının farkında bile olmuyolar..
Sayın Ömer TELLİ
Kısaca yukarıda adı gecen eklentilerin cvar bilgileri gerekmektedir ...
* Kill Assit Eklentisi
* Semiclip Eklentisi
* Name Change Limit Eklentisi
Öncelikle bu bilgileri öylesine kenarda dursun diye istemiyorum !!
[ Önemli ] Kill Eklentisi : Bu eklenti ile normalde bir sorunumuz yok ancak maclarda verilen taglar dolayısı ile kimin kimi vurdugu inanın gözükmüyor ve bir zaman sonra sıkıcı hale gelmeye baslıyor ve yukarıda göstermesinin inanın bir anlamı kalmıyor , gizlice asist veren bir eklenti olsa inanın bu kadar sorun yaratmaz ..
Semiclip Eklentisi : Bu eklenti ile yine normalde sorunumuz yok ancak, bazı durumlarda maclarda kapatıp acma ihtiyacı oluyor her zman olmasa da oluyor sonucda amac eglence
[ Önemli ]İsim Degistirme Limiti: Bu eklenti ile Maclarda playerlere MAC TAG verdigimizde teambalance kapatmak durmunda kalıyoruz , evet normalde olması gerekende bu ancak Userler ile yapılan maclarda userler mac bitimine kadar beklemiyorlar ve sonuc olarak takımlarda aşırı derecede dengesizlik oluyor , teambalance actıgımızda takımlar dengeleniyor ancak bu durumda mac tagları dolayısı ile İSİM DEGİSTİRME HAKKI sona eriyor ve macbotu eklentisi hakkı sona eren useri serverden atmak durumunda kalıyor ve budurum inanın sıkıcı hale gelmeye basliyor.. EE Sizde mac tagı vermeden Mac Baslatın demeyin lütfen denedik ancak mac attıklarının farkında bile olmuyolar..
Sayın Ömer TELLİ
Kısaca yukarıda adı gecen eklentilerin cvar bilgileri gerekmektedir ...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
semiclip için yekta semicliip controller diye bi eklenti paylaşmıştı paneldeki için cvar gibi ayarları vardı o eklentiyi kurabilirsin diğerleri hakkında bilgim yok
Linklerini gizle |
-
İsim değiştirme hakkı cvarı var. Bunu değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
Dostum orda ayarlar var dogru ancak zman zman tamamen kapatmak gerekiyor ..YeKTaBEYy yazdı: Cum Eyl 07, 2018 4:21 pm semiclip için yekta semicliip controller diye bi eklenti paylaşmıştı paneldeki için cvar gibi ayarları vardı o eklentiyi kurabilirsin diğerleri hakkında bilgim yok
Bu sebeple Cvar bilgileri istedim..
Linklerini gizle |
-
İsim degistirme hakkı ile ilgili Cvar hali hazırda varsa bilmiyorum..Colditz yazdı: Cum Eyl 07, 2018 4:23 pm İsim değiştirme hakkı cvarı var. Bunu değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.
Bilgilendirir misin ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Panelden komut gönder kısmına gelin ve rcon_password herhangi bir değer yazın. (rcon_password 12345)
Oyuna girin konsolu açın sırasıyla rcon_password 12345 yazıp enterleyin ardından rcon cvarlist yazın. Kurulu tüm eklentilerin cvarları konsolunuzda görünecektir.
Oyuna girin konsolu açın sırasıyla rcon_password 12345 yazıp enterleyin ardından rcon cvarlist yazın. Kurulu tüm eklentilerin cvarları konsolunuzda görünecektir.
Linklerini gizle |
-
Killasist için şöyle bir eklenti var oyuncu+oyuncu değilde alt alta gösteriyordu. Bir dene istersen.
CSD-SemiclipController; csd de hali hazırda olan eklentiye yama gibi birşey amx_semiclip 0 kapar 1 açar gibi say komutundan da halledersin /semiclip 0 gibi.
CSD-SemiclipController; csd de hali hazırda olan eklentiye yama gibi birşey amx_semiclip 0 kapar 1 açar gibi say komutundan da halledersin /semiclip 0 gibi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Dostum tam olarak istediğim cevap budur ..By.Dehset yazdı: Cum Eyl 07, 2018 7:39 pm Panelden komut gönder kısmına gelin ve rcon_password herhangi bir değer yazın. (rcon_password 12345)
Teşekkür ederim
Linklerini gizle |
-
Dostum alt alta olanı kendim yapmıştım zaten , semiclipte şuanda ikinci planda ..cazi53 yazdı: Cum Eyl 07, 2018 8:18 pm Killasist için şöyle bir eklenti var oyuncu+oyuncu değilde alt alta gösteriyordu. Bir dene istersen.
Ama yinede paylaştığın eklentileri değerlendireceğim teşekkürler ..
Linklerini gizle |
-
Oyun içerisinde İsim değiştirme limiti değişmiyor !
Maps değiştik , serveri kapadık açtık limit yine değişmiyor...
Limit Cvar olarak değişiyor ancak Sonuç olarak değişmiyor ...
İlgilenmenizi rica ederiz ...
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Maps değiştik , serveri kapadık açtık limit yine değişmiyor...
Limit Cvar olarak değişiyor ancak Sonuç olarak değişmiyor ...
İlgilenmenizi rica ederiz ...
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Linklerini gizle |